mandag den 28. juli 2014

Jazzy Jubilant

God sommer derude, jeg er godt nok ved at smelte væk i varmen!

Det er igen tid til et design til Billigvoks.dk. Jeg har brugt to lakker, som begge er fra Essie. Den ene er meget mørkegrøn og hedder 'Stylenomics'. Den anden, som jo nok er stjernen i dagens indlæg, er en glitterlak, som hedder 'Jazzy Jubilant'. Som det ses på billedet består 'Jazzy Jubilant' af en klar base med en forskellige størrelse glitter i forskellige farver: rød, sølv, lilla, turkis og grøn. 
'Stylenomics' er fin at arbejde med, og den dækker i to lag. 'Jazzy Jubilant' er lidt sværere at arbejde med, og der er efter min mening lidt for meget base i forhold til glitter - dette vil i praksis sige, at glitteret kan være lidt svært at få på neglene, og at den kræver to lag, hvis man godt kan lide at glitteret ligger over hele neglen. På billederne herunder har den netop fået to lag.

Jeg kan rigtig god lide 'Jazzy Jubilant', men af én eller anden grund synes jeg at glitterkombinationen virker meget julet. Så det er måske mest en decemberlak? Fin er den dogalligevel.


Begge lakker er fra Billigvoks.dk

- Maria


4 kommentarer:

 1. Du har ret.. det ser faktisk lidt julet ud. Og så i den her varme! Jeg synes Stylenomics er super flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha ja - den må hives frem igen om et halvt års tid :-)

   Slet
 2. Jeg har ikke været overbevist om den før nu... hvordan gør du det Maria!!? Nu skal jeg jo have fat i den (til jul :P)
  men forresten det er jo fint nok at have den på i juli. Har du aldrig hørt vendingen jul i juli? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - en glitterlak mere er der vel altid plads til? Og jo, jeg har vist egentlig hørt om jul i juli - det er bare lige varmt nok i denne juli til at lege december :-)

   Slet