Om korrekt farvegengivelse

Jeg kan kan selv blive virkelig irriteret over at have set en lak på en bloggers side, så købe lakken - og så blive skuffet, fordi lakken ikke var samme farve som på bloggerens billeder. Det er derfor altid en god ide at Google den pågældende lak inden man køber den - så man kan se den hos flere forskellige neglelaks-bloggere.

Jeg prøver selv, her på bloggen, at tage billeder, der lægger sig så tæt som muligt op ad lakken, som den ser ud i virkeligheden. Men det kan bare ikke altid lade sig gøre - og nogle farver er sværere at fotografere end andre, f.eks. kan neon-farver være helt umulige at få gode billeder af.
Jeg bruger også et foto-program til at redigere mine billeder - dette bruger jeg både til at sætte mit personlige 'Miss Chincilly'-vandmærke på billederne, men jeg kan også finde på at rette i lys, kontraster osv. Derfor vil I tit se billeder på bloggen, som er blevet redigeret. Nogle mener, at det er snyd, at redigere i billeder, hvilket jeg så absolut ikke synes. Jeg forsøger derimod at gøre sådan, at billedet lægger sig så tæt op ad lakkens farve som muligt, samtidig med at jeg forsøger at få billedet til at se indbydende ud.

Min pointe er - at de billeder jeg viser på bloggen er redigerede og de kan ikke altid  gengive neglelakkens korrekte farve, hvorfor det er vigtigt at I googler billeder af jeres lak inden I køber den, hvilket specielt gør sig gældende, hvis I køber lak på nettet.

God købelyst :-)

- Maria


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar