onsdag den 9. juli 2014

Har du vundet...?

Det lod til at min luskede plan lykkedes... altså min plan om at skrive en ordentlig lang smøre til bloggens 1-årsfødselsdag, som kun de faste læsere orkede at læse, så det dermed også kun var de faste læsere der deltog i giveaway'en, som er sponsoreret af Billigvoks.dk. Der var derfor kun 13 der nåede at deltage (selvom selve indlægget faktisk er vist virkelig mange gange) - og det er dermed de 13 der har haft mulighed for at vinde fire valgfrie lakker fra Billigvoks' Essie eller OPI-sortiment.

Jeg er ret gammeldags på mange områder. Så rafflecopter er ikke lige mig... random.org er heller ikke. Så istedet blev alle navnene skrevet på gammeldags stykker af papir, som blev krøllet sammen (eller foldet sammen i mit tilfælde) og smidt i en skål. Dernæst blev der med lukkede øjne valgt en seddel - og dermed en vinder.
Jeg har lavet en video, hvor I kan se hele det komiske fantastiske forløb! Årh altså, hvor jeg var tæt på ikke at offentliggøre den. Men her kommer den nu alligevel... Tak til jer der deltog, det var dejligt at høre om jeres lak-historier, og tak til Billigvoks.dk, for at de ville sponsorere den fine gave (og jeg sørger selvfølgelig for at sende en mail til den heldige vinder!)
Ej, hvor den er komisk den video - nå men man skal jo starte et eller andet sted! God aften til jer derude.

- Maria


7 kommentarer:

 1. JAAAAAAA! Hvem skulle have troet det!? UDEN snyd! Hurra! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - ja netop! Tillykke til dig :-)

   Slet
 2. Øøøøøøøøv! Jeg håbede sådan, at jeg havde heldet med mig denne gang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, hvor jeg kender den følelse, måske næste gang? :-)

   Slet
  2. Det satser jeg stærkt på! ;)

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, stort tillykke til vinderen! :-)

   Slet