fredag den 12. juli 2013

(Min første) Fælles Fredag - Inspireret af et billede, maleri eller foto!


Jaahh! Jeg har glædet mig SÅ meget til dette indlæg :-)

Jeg har gennem nogle uger fulgt en gruppe danske bloggere, der sammen har dannet Fælles Fredags-gruppen. Det går i al sin korthed ud på, at alle bloggere i gruppen, hver fredag, skal lave en mani ud fra et tema, som er bestemt af gruppen - og så skal mani'en selvfølgelig vises på bloggen.

Og nu er jeg selv med i gruppen (juhuu)! Hvilket kommer til at betyde, at jeg fremover, hver fredag, vil have en fælles fredag-mani at vise frem. Og den første kommer så i dag.

Som overskriften siger, skulle dagens mani være inspireret af et billede, et maleri eller et foto. Og puha, jeg synes det var en lidt svær første opgave... Specielt fordi jeg jo ikke tidligere rigtigt har lavet nail-art (men det er jo derfor jeg er med i gruppen nu - for udfordringens skyld!).
Jeg var til gengæld MEGET glad for, at der i opgaven indgik ordene: 'inspireret af'... Det synes jeg (heldigvis) gav mig lidt frie tøjler.

Jeg lod mig inspirere af nedenstående plakat, der hænger i min lejlighed. Plakaten er fra en Louisiana udstilling fra 1982 med Poul Kjærholm, hvor min kæreste så købte denne (meget) røde plakat - dog købte han den ikke i 1982! Plakaten er rød i grundfarven, men fader over i orange - og med få bølgede sorte linjer fremstår en stol i forgrunden på plakaten:


Jeg tænkte, at en gradient med sorte bølgende, organiske striber ville kunne gå under kategorien 'lade sig inspirere af'! Gradienten lavede jeg med Essies 'Meet me at sunset' som base - og med Essies 'A list' ovenpå. Til de sorte linjer (som gerne skulle minde lidt om dem på plakaten) benyttede jeg mig af min helt nye Nail art pen fra Barry M.


Og så til billeder af mani'en! Jeg blev ganske godt tilfreds med resultatet, selvom gradient'en ikke er så tydelig (dog matcher farverne meget godt gradient'en på plakaten), og at de sorte streger blev lidt for tykke. Der kom også lidt bobler i lakken, men altså... Jeg er bare ligeglad - jeg er bare så glad for at jeg kunne løse opgaven!! :-)Jeg viser også lige et billede af hver af mine tommelfingre, så man bedre kan se at der reelt er en gradient på neglene. På den orange negl er kun Essies 'Meet me at sunset':

Jeg glæder mig allerede til næste fredag!! Se her nedenunder, hvad de andre dygtige og kreative bloggere har fundet på til denne Fælles Fredag.

- Maria12 kommentarer:

 1. Hvor er du sej! Fedt med sådan en udfordring :) Kh. T.

  SvarSlet
 2. Flot mani! Kan virkelig godt li' din fortolkning af billedet, på neglene!
  Kunne forestille mig, at den her mani er flot i alverdens farver. Det skal prøves :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Carina! Jeg var også selv godt tilfreds med det - og ja, jeg tror egentlig at du har ret i, at den helt sikkert kunne være rigtig fin med andre baggrundsfarver :-)

   Slet
 3. jeg er vildt med din fortolkning! at du ikke har tegnet det samme, men ladet dig inspirere, og lavet dit eget.. fedt fedt! synes det er rigtig flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak - jeg var næsten bange for at det ikke lignede nok! :-)

   Slet
 4. det er rigtig flot. Helt sikkert noget man kunne bruge sådan til hverdag også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Det røg dog hurtigt af igen, jeg tror lige at jeg skal vænne mig til, at mine negle ikke har helt samme farve :-)

   Slet
 5. Det er virkelig blevet fint. er vild med det er så enkelt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine! Jeg er nok også meget en 'enkelt' pige, der skal ikke ske alt for meget på mine negle :-)

   Slet
 6. Nej hvor er det bare super flot!!
  Meget enkelt og effektfuldt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak! Som jeg også skrev til Katrine - så er jeg meget til det enkle, så jeg var også selv tilfreds med resultatet :-) Tak igen!

   Slet