tirsdag den 23. juli 2013

Koral sommer-ballade med flakies!

Halløjsa, jeg har her til aften et lille indlæg med en fin sommermani.

Jeg synes at koral-farver er fantastiske her til sommer  - og koral er i det hele taget den farve lak, som jeg føler mig mest tiltrukket af, når jeg står foran en masse neglelak. Derfor synes jeg også at 'Sunday funday' fra Essies 'Naughty Nauticals'-kollektion er en super smuk og sommerlig farve. Den er altså koral med diskret sølvshimmer i - og virkelig fin!

Selvom jeg synes, at 'Sunday funday' er virkelig fin... tja, så bliver jeg bare hurtigt træt af en enkelt farve på neglene - og derfor fik den selskab af en smuk flakie fra Nfu Oh, som desværre ikke har et navn men et tal: 47. Denne flakie har en meget transparent jelly-base i koral/lyserød med flakies, der skifter farve - rød-gul-grøn. Der er også shimmer i lakken, der gør den virkelig sommerlig! Jeg havde endnu ikke prøvet denne lak, og da jeg manglede et ekstra pift til 'Sunday funday', synes jeg at denne var et godt bud.
Og her er et par billeder af mani'en, som den kom til at se ud. Den er virkelig fin og sommerlig, desværre synes jeg ikke, at jeg rigtigt kunne fange det smukke farvespil i flakien - selvom jeg prøvede så godt jeg kunne (endda under vand, hvilket desværre heller ikke hjalp så meget!).
I virkeligheden er 'Sunday funday' ikke så rød, men mere koral/lyserød i udtrykket.


'Sunday funday' er købt på Trendsales, '47' fra Nfu Oh er købt på www.viis.ee

God aften til alle
- Maria


2 kommentarer:

 1. Hej

  Jeg har sendt en besked til dig på Facebook, da jeg ikke kunne finde din mail herinde på bloggen. Beskeden gemmer sig muligvis i "Andet" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morten, så har jeg svaret dig på mail :-)

   Slet