fredag den 19. juli 2013

Fælles Fredag - Sommer mani/pedi!

Yay endelig fredag igen!

I dag består udfordringen i at lave en sommer-mani eller sommer-pedi. Og eftersom jeg ikke er heeelt vild efter at vise billeder af mine små elefanttæer... ja, så bliver det altså en sommer-mani :-)

Tja, det giver jo rimelig frie tøjler! Jeg har tænkt på at lave rigtig meget forskelligt, men  jeg blev alligevel hængende ved tanken om troperne. Jeg har set mange gradients med orange/koral og palmer omkring i negleblogger-verdenen - og det var denne stemning jeg gerne ville genskabe. Jeg overvejede palmer... meeen jeg er ikke vildt dygtig til at tegne - og godt nok har jeg en stamping plate med en palme, men jeg har endnu ikke prøvet at stampe, så jeg tænkte at gradienten måtte stå alene og være sommeragtig!

Jeg har brugt følgende farver til gradienten: Ciaté 'Big yellow taxi', Essie 'Tart deco' og Essie 'Peach daquiri'. Jeg brugte en makeup-svamp til at male på - og dernæst duppe på neglene.

Jeg synes, at resultatet blev rigtig fint, specielt fordi det kun er 4. eller 5. gang jeg overhovedet laver en gradient. Farverne minder mig om de der sorte Passoá-flasker med det der mærkelige tropiske likør!

For mig er det helt klart en sommer-mani :-)
'Tart deco' er købt i Matas, 'Peach daquiri' er købt i Bahne (dengang de stadig solgte Essie), 'Big Yellow Taxi' er fra Ciatés julekaldender fra 2012, dog kan samme farve dog købes i stor - makeup-svampen, som jeg har brugt, er købt i Sephora.

Tænker I også på sommer, når I ser denne mani? Følg i øvrigt med på bloggen i morgen, hvor jeg vil lege lidt videre med designet - jeg tror, at det bliver godt!

Husk at se hvad de andre dygtige piger/kvinder/damer/mødre har fundet på til denne fredags tema!

- Maria

12 kommentarer:

 1. Jeg tænker TEQUILA SUNRISE! Men det er også ret sommerligt ;)
  Kh. T.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, selvfølgelig minder det om Tequila Sunrise (som jeg elsker, at du har skrevet med store bogstaver!) - men det var faktisk slet ikke det jeg havde i tankerne :-)

   Slet
 2. Jaaaaaa, SOMMERFERIE!!! ;)super lækre farver, jeg havde selv noget lignende i tankerne, men så valgte jeg alligevel noget andet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - det sjove er, at sommerferien nærmest er slut for mig. Jeg skriver speciale, så derfor nåede disse negle faktisk aldrig at blive luftet på stranden :-/

   Slet
 3. Rigtig flot gradient, man får jo helt lyst til en tur på stranden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, med en drink i hånden til at matche neglene! "Club Tropicana drinks are freee... Fun and sunshine - there's enough for everyone" :-)

   Slet
 4. Total lækker mani, jeg får lyst til at sidde ved poolen med en drink i hånden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja - det samme her :-)

   Slet
 5. iiiih, det var sådan mit skulle se ud også!!! det funkede bare ikke.. :p
  det minder mig om en parfume fra Escada :p

  SvarSlet
 6. Ja, det er faktisk rigtigt, det minder meget om Escadas parfumer i gradienten - jeg bruger selv Tai Sunset!

  SvarSlet