lørdag den 20. juli 2013

Gradient og TRIBAL

Hej igen, jeg håber, at I kunne lide min gradient-mani fra i går! I dag har jeg valgt, at lege lidt videre med noget tribal-design.

Jeg tænkte, at det igen var oplagt at bruge min nail-art pen fra Barry M. Jeg skriver for en sikkerheds skyld (igen) alle de ting op, som jeg har brugt til denne mani.

Farverne til gradienten: 'Big yellow taxi' fra Ciate, 'Tart deco' fra Essie og 'Peach daquiri' fra Essie, jeg har brugt en make-up svamp fra Sephora til at lave selve gradienten. Selve tribal-mønsteret, er som nævnt, tegnet med den sorte nail art pen fra Barry M. Ud over dette har jeg brugt 'Matte about you' fra Essie til at give mani'en et mat look. Det var en fuldstændig ny flaske 'Matte about you' - og mærkeligt nok synes jeg, at den blev mere satin end mat - i forhold til de flasker jeg tidligere har haft... Det blev jeg lidt mystificeret over!

Jeg har ALDRIG lavet tribal nail art før, og derfor er jeg faktisk blevet virkelig glad for resultatet! Der er lidt fejl hist og her - og mønstre, der ikke er så gode, fordi jeg lavede dem om og sådan. F.eks. synes jeg ikke at langemanden blev så god i det yderste mønster, men jeg var til gengæld ret tilfreds med både lillefinger og tommeltot!

Alt i alt, så synes jeg, at det er en rigtig fin mani.
I øvrigt kan jeg virkelig anbefale den sorte nail art pen fra Barry M, den er meget let at arbejde med, og så tørrer den super hurtigt, så man ikke kommer til at 'hive' i designet når man lægger topcoat på.'Big yellow taxi' var med i Ciatés julekalender fra 2012 (købt i Sephora), 'Tart deco' er købt i Matas, 'Peach daquiri' er købt i Bahne, 'Matte about you' er købt i Matas og den sorte nail art pen er købt på ASOS (køb den, den er virkelig god!!!)

- Maria


3 kommentarer:

 1. Dit tribal print er da også rigtig fiiint! Det ser mega fedt ud med gradienten bag ved ;)
  Og det var godt du var lidt opmærksom, for det var nemlig et gammelt indlæg der var poppet frem igen :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, jeg var logget ind med den forkerte mail :b

   Slet
  2. Ja, jeg synes også at tribal ser super fint ud, når det er over en gradient - det må vi lave noget mere af! :-)

   Slet