onsdag den 26. februar 2014

Mere blå

I dag skal den stå på mere blå! I går viste jeg jer 'Psychedelic Blue' fra Kiko - og i dag vil jeg vise jer hvordan det ser, når man lægger 'Electron Blue' ovenpå netop 'Psychedelic Blue.'Electron Blue' er en blå jellylak med iriserende glitterstykker, den er virkelig smuk i flasken. Jeg prøvede først at bygge 'Electron Blue' op for sig selv, men jeg synes personligt, at den er for gennemsigtig. Så efter fire lag, hvor jeg stadig syntes, at jeg kunne ane neglelinje, blev jeg enig med mig selv om, at den skulle prøves over en farvet base.

Lakken fordeler sig rigtig fint - og på billederne har jeg, som sagt, lagt et enkelt lag over 'Psychedelic Blue'. 'Electron Blue' minder mig en del om 'Last Friday Night' fra OPI - så hvis man ikke lige fik fat i den - så kan 'Electron Blue anbefales'. Jeg synes, at det er en virkelig fin lak. Men nu er jeg også ret vild med iridiserende glitter.
I får også lige et par billeder af kombinationen med mat topcoat (hmm, der skulle have været to billeder, men jeg fik slettet det andet - så I må nøjes med dette):
'Electron Blue' er købt i en Kiko-forretning i Berlin og var en gave fra min kæreste.

- Maria


4 kommentarer:

 1. Hey, den har jeg OGSÅ købt i en Kiko-forretning i Berlin! Altså jeg tror, det er den. For jeg kan ikke se navnet på den nogen steder...? Men den er pæn :) Kh. T.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - fedt, at du er i tvivl! Den har nr. 440. Kiko sætter desværre ikke navne direkte på lakkerne, men kun numre. Og ja, jeg synes også, at den er pæn :-D

   Slet
 2. Så flot :-D elsker generelt bare designs der er toppet med mat topcoat! :-) Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia, og ja, jeg er også vild med matte designs for tiden :-)

   Slet