fredag den 14. februar 2014

Fælles Fredag - Love Is In The Air!

God fredag

I dag er temaet til fælles fredag naturligvis fyldt med kærlighed, da det jo er Valentins dag. Jeg ser altid Valentin fra 'Jul På Slottet' for mig, når jeg tænker på Valentins dag (jeg var meget forelsket i ham som lille pige - og er det næsten stadig lidt!). Jeg ville gerne lave en rigtig hjerte-mani, men jeg er ikke så meget til hjerter i lyserøde og røde toner. Så jeg lavede i stedet et lilla design med bogstaver - og et minimum af hjerter. Jeg kan desværre ikke tage fuld kredit for designet, eftersom det er meget stærkt inspireret af denne blogger


Jeg brugte den smukke, smukke støvede lilla 'Warm And Toasty Turtleneck' fra Essie og den auberginefarvede 'Eggplant' fra Kiko. Det sorte er skrevet/lavet med akrylmaling.
Jeg startede med at lægge 'Warm And Toasty Turtleneck' som base, hvorefter jeg skrev/tegnede med akrylmaling og en striper-brush. Jeg havde ikke vanvittig meget tid, så det blev ikke helt lige. Jeg afsluttede med at lægge 'Eggplant' i nogle af "rummene" - og til sidst to lag topcoat samt et enkelt lag mat topcoat (desværre driller min matte topcoat - så der kom nogle hvide prikker på neglene!).

Jeg synes, at resultatet er rigtig fint - også selvom alle stregerne ikke er lige godt lavet.

Glædelig valentinsdag derude!


Spørg, hvis I vil vide hvor de forskellige ting er købt!

Husk at tjekke de andre bidrag ud.

- Maria

7 kommentarer:

 1. Igen, super flot lavet :-D Er vild med bogstaverne! Jeg skal lave et blog tag på min blog her snart, må jeg have lov at anvende et billede fra din blog? (netop fordi dit blog link indgår i det tag) :-)

  Knus Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia :-) Og ja - du skal være velkommen. Så længe der bliver linket tilbage til bloggen (eller skrevet hvor billedet er fra) er det helt fint med mig :-)

   Slet
 2. Hvor er det bare super fint. Er ret vild med du har valgt at lave det mat :) og du må have en rolig hånd siden du kan lave så fine bogstaver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine :-) Mærkeligt nok er det faktisk ret forskelligt, hvor rolig min hånd er. Den lever sit eget liv ;-)

   Slet
 3. Elsker dit bud, på en anderledes valentines mani, og bogstaverne er virkelig søde:-)

  SvarSlet