onsdag den 2. april 2014

Rød tekstur

I får lige et kort indlæg med en rød tekstur-lak fra OPI - 'Magazine Cover Mouse'.
'Magazine Cover Mouse' er som skrevet en rød/lænende koral-farvet teksturlak med små stykker rød glitter. Jeg synes, at man efter to lag kunne ane en smule neglelinje. Så for en sikkerheds skyld fik den tre lag på venstre hånd - to kan dog sagtens gå. Den var ganske fin at lægge.

Det er en virkelig fin lak, men jeg kunne ikke rigtigt nyde den. Jeg tror, at jeg er så optaget af forår og sommer, at jeg hellere ser friske farver på neglene for tiden! Men til efterår og vinter tror jeg, at denne lak vil være virkelig flot.


Hmm... Jeg kan simpelthen ikke huske, hvor denne lak er købt henne. Men det er jo heldigvis ikke én der er meget svær at få fat i, så det går jo nok.

- Maria


2 kommentarer:

 1. Du kan simpelthen lakere dine negle så pænt! Jeg forstår slet ikke hvordan du kan lave sådan en pæn linje ved neglebåndende. By the way, så er du min yndlingsnegleblog og jeg tjekker bloggen hver eneste dag. Keep up the good work!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tak skal du have!

   Jeg snyder altså også en lille smule med lakken - jeg lægger den så pænt som jeg kan, og så bruger jeg en lille pensel med acetone til at fjerne igen, hvis noget af lakken ikke er blevet lagt så pænt. Derudover er øvelse jo nok den bedste måde til at blive bedre på :-)

   Igen tak for de søde ord :-)

   Slet