tirsdag den 8. april 2014

Formula X i Sephora i København

Jeg havde for længe siden begravet min skuffelse over at Sephora ikke solgte Formula X lakker. I starten var jeg sindssygt skuffet, for hvad skulle jeg dog så bruge Sephora til?! Jeg ved godt, at de har Nails Inc. osv, men umiddelbart havde de ikke så meget lak, som jeg ikke i forvejen kunne købe andre steder.

Men så skete det. Som overskriften antyder har de endelig fået Formula X i Sephora! Jubi! Udvalget var ganske fint, jeg vil skyde på at der var mellem 80-100 forskellige lakker at vælge imellem. Jeg blev straks nødt til at købe en enkelt lak med hjem - og jeg valgte den lak som jeg slet ikke kunne få øjnene fra, nemlig en neon/pastel/gul/grøn lak med navnet 'Over The Top'.
'Over The Top' var faktisk ganske ok at lægge, den var lidt tyk og den krævede tre lag. Men altså - af en lak der både er pastel, grøn og neon, ja der kan man bare ikke forvente andet. Så i forhold til hvad jeg havde regnet med, gik applikationen som smurt! Jeg havde den på en del dage - og den chippede ikke. Så med OPI's Nail Envy som base og Poshé som topcoat havde den samme holdbarhed på mig som en normal Essie eller OPI-lak.

Og farven. Farven. Farven. Farven. Den er 'over the top' - men den er fantastisk! Jeg kunne ikke lade være med at kigge på mine negle. Frisk og forårsagtig. Den er en smule mere grøn i virkeligheden, i forhold til hvordan den tager sig ud på billederne. 

Jeg skal helt klart eje flere Formula X lakker. Dejligt at vi endelig har fået Formula X til Danmark!

Blogspot ville desværre ikke uploade det første billed ordentligt - enten blev det helt neon - eller helt støvet. Nu får I det støvede, men det er altså de andre billeder der 'gælder'.
'Over The Top' er som skrevet købt i Sephora i København og kostede 100 kroner. Jeg tror faktisk, at denne lak er en limited edition - så måske man skal skynde sig, hvis man vil have fat i den? Jeg er dog ikke helt sikker! 

- Maria


8 kommentarer:

 1. ENDELIG! Jeg er godt nok glad for at jeg skal til København på lørdag, så jeg kan få købt nogle Formula X neglelak! :D
  Er der et stort udvalg? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så fedt, at de endelig har fået dem! Udvalget er ok synes jeg - der var dog et par stykker, som de ikke havde, som jeg ellers havde håbet på. Men der var måske... 80-100 forskellige lakker - det er svært at vurdere! Men glæd dig! :-)

   Slet
  2. Så du om de havde 'the xplosives'? :)

   Slet
  3. Jeg mener ikke at de havde dem alle, men jeg er ret sikker på, at de havde et par stykker - f.eks den gule og den sort/hvide. De havde også allerede udsolgt af en multifarvet glitter (det skal dog siges, at jeg ikke spurgte ind til om de havde flere/fik flere hjem).

   Slet
 2. Den er smuk! Hvor meget kostede den? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes virkelig også, at den er fin. Den kostede 100 kroner, hvilket selvfølgleig er en del dyrere end i Amerika, men jeg synes faktisk, at det er en ok pris :-)

   Slet
 3. OMG! Jeg fik at vide, at de først ville få formula x i 2015.. Det er jo bare en dejlig nyhed, at de alligvel har fået hentet dem hurtigere hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en fantastisk nyhed! :-D

   Slet