fredag den 25. april 2014

Fælles Fredag - Holo Madness!

Sjovt nok er det mig, der har foreslået dette tema til FF - og jeg må være ærlig at sige... at jeg faktisk ikke helt forstår hvorfor. Jeg er nemlig én af de (måske få) neglebloggere der ikke er så vild med holografiske lakker. Og så alligevel... jeg kan nemlig godt lide de lakker med spredte holografiske partikler, men jeg er ikke så glad for de lineære. Bevares de er smukke og fascinerende i solen, men indendørs er de bare grålige/sølvfarvede det meste af tiden - og derudover ødelægger topcoat lidt af deres holografiske effekt, og jeg går helst med topcoat over mine lakker.

Nå, men til i dag har jeg valgt den mest lineære holo, som jeg har på mit neglelaklager, nemlig Nfu Oh '61', som er en sølvholo-lak.
Denne lak krævede to lag for at dække. Lineære holo-lakker er tit lidt besværlige fordi de som oftest kræver en vand-baseret base-coat, ellers er de umulige at arbejde med. Og selvom man bruger denne type basecoat kan de stadig drille. Dog tørrer de enormt hurtigt! Jeg har valgt at holde designet til kun denne ene lak. Kedeligt vil nogen mene - klassisk mener jeg, når det nu endelig skal være holo.

Prøv at se hvor kedelig den er indendørs:
Men det er selvfølgelig en anden sag i solen:


Bonus-info: det er i dag min fars fødselsdag, så tillykke til ham! Han brugte det meste af sin dag på at arbejde, men det blev da til et hurtigt møde. Senere her til aften var jeg i Tivoli sammen med min kæreste og hans søn (vi har alle tre Wildcard - så vi kan altid prøve løs - og vi har allerede været derinde et par gange i år). Så jeg tænkte, at jeg også lige ville vise et par billeder derfra - nogle af dem er dog lidt slørede.

Jeg er vild med dyrene derinde. Hellere end påfugl på stien end én på taget. Eller noget...


Og jeg er især glad for at følge deres planteliv. De har SÅ smukke blomster - i alle sæsoner!


Til sidst vil jeg vise et billede fra en lille kiosk, der f.eks. solgte plakater, julepynt og postkort med gamle danske reklamer. Jeg har aldrig lagt mærke til den butik før, så derfor var jeg fascineret over de lettere kitchede varer.
Lak nr. '61' er købt på viis.ee

Husk at tjekke de andre holo-mani'er ud!

- Maria

2 kommentarer:

 1. Jeg er kun så heldig at have et helt almindeligt årskort til Tivoli - men lad os snart tage en tur derind sammen og kigge på blomster og fugle (og spise is)!
  Kh. T.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lad os gøre det! Måske også dele en candyflos og prøve et eller andet vildt ;-)

   Slet