lørdag den 12. april 2014

Ingen lak i dag

... til gengæld vil jeg vise jer mit sidste køb fra Kiko.

Når jeg skal på ferier eller længerevarende besøg har jeg altid problemer med hvordan jeg skal opbevare min lak - specielt hvis de skal i en kuffert. Tit bliver de rullet ind i papir eller sølvpapir og lagt i gamle Essie-kasser, som så rulles ind i tøj osv. Men tit er jeg lidt bekymret for, om jeg kommer frem til destinationen for at åbne en kuffert, der stinker af lak. Så... jeg besluttede mig for at købe Kikos skræddersyede transporttaske til lak - den store, hvor der er plads til 8 styks (man kan også få en lille med plads til 5).

Jeg vil lige advare - billeder er ikke særlig gode, da lyset var lidt mærkeligt.
Den står i omkring 20 euro. Kvaliteten er ikke helt fantastisk, så den lugter lidt meget af plastik! Der er et rum til lakkerne, hvor de ligger spændt fast i forme og derudover er der en 'skillevæg' med plads til f.eks. fil og neglebåndsskubbere. Yderligere er der en lomme, hvor man kan have f.eks. vatrondeller og neglelakfjerner.
Jeg var lidt spændt på, om tasken kun kunne indeholde Kiko-lak, eller om man også kunne transportere lakker fra andre mærker. Og jeg må sige - at Kiko passer helt klart bedst ned i formene, men jeg kunne både få plads til Chanel, Essie og Barry M - dog kunne tasken ikke fyldes med disse, den kunne højest rumme fire lakker, der ikke var Kiko.

Jeg glæder mig til at få brugt denne taske, jeg er sikker på, at den vil fungere som den skal. Jeg tror dog, at man skal fylde rummene (og tasken i det hele taget) for at lakkerne ikke kommer til at svømme rundt.

Jeg tør godt at anbefale denne taske! God lørdag derude. 
Tasken er købt på Kikos egen hjemmeside.

- Maria


4 kommentarer:

 1. Ej hvor er det altså smart! :D
  Hvor meget betalte du for forsendelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg betalte 7 euro i fragt, men jeg handlede også for over 49 euro (som gør forsendelsen billigere). Derudover er der forskel på fragten alt efter hvor man bor henne i landet. Det er vist billigst i jylland.

   Slet
  2. Tak for svar :)
   Jeg er nødt til at investere i sådan en sag der!

   Slet
  3. Ha, ha - det kan jeg godt forstå!

   Slet