fredag den 4. april 2014

Fælles Fredag - Hvis skoen passer!

Så blev det tid til endnu en udfordring - nemlig et design inspireret af en sko. Og i denne omgang var jeg ikke i tvivl om hvor inspirationen skulle komme fra eller hvordan designet skulle skabes. Jeg har valgt et meget simpelt design med sort og hvid.
Og skoene, som det sort/hvide design er inspireret af er mine Nike Free sko. Når man har dem på (og kigger ned på dem) er de overvejende sorte, men med en hvid ramme omkring. Det kan I fornemme på dette billede - som er taget på en gråvejrsdag på Islands Brygge. Og bare rolig jeg sidder ned - jeg er ikke ved at springe i vandet!
For at genskabe dette look startede jeg med OPI 'Alpine Snow' som base. Dernæst lagde jeg 'Licorice' fra Essie ovenpå, mens jeg lod en en ramme af den hvide lak være tilbage. Det var lidt ligesom at lægge lak på en lille negl. Der var nogle steder, hvor jeg lige gik designet efter med en lille pensel, men med lidt øvelse kan man sagtens lave dette design uden at skulle bruge så meget ekstra tid på at gå det efter i sømmene.

Jeg er ret tilfreds med dette design. Det er funky og det matcher skoene rigtig godt.


Begge lakker er sponsoreret af Billigvoks.dk

Husk at se hvilke sko, der har inspireret de andre bloggere til denne udfordring!

- Maria

5 kommentarer:

 1. Virkelig fint! Det kan du godt være tilfreds med :)

  SvarSlet
 2. hvor er de flotte - både design og farver :) det skal prøves ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og ja, jeg kan klart anbefale denne teknik - det er bare med at komme i gang! :-)

   Slet
 3. Meget diskret, og klassisk, men alligevel nydt. Godt job:-)

  SvarSlet