mandag den 7. april 2014

Halvt af hver

I dag er det igen tid til et design, hvor jeg har brugt to farver: den smukke sø/grå/blå/grønne 'Thanks A Windmillion' fra OPI og den fin-glitrede (hjemmelavet ord?) metalliske 'Ignite The Night' fra Essie.
Jeg startede med 'Thanks A Windmillion' som base. Den er i øvrigt rigtig fin at lægge, og den krævede kun to lag for at være helt dækkende. Dernæst kan man vælge enten at vente i 10-15 minutter eller at lægge en hurtigtørrende topcoat og så kun vente i måske 5 minutter - så kan man nemlig sætte tape ovenpå den grønne base. Jeg valgte at bruge topcoat. Det er ret vigtigt at basen er nogenlunde tør - for ellers kan man komme til at hive lakken med af, når man fjerner tapen.
Jeg valgte at bruge det tynde nail art tape til dette design, men det er ligeså fint og nemt at bruge almindeligt tape. En godt tip er at putte tapen på huden inden man sætter det på neglene - på denne måde optager tapet lidt fedt således at det ikke klistrer ligeså voldsomt, hvorved der er mindre risiko for at man hiver base-lakken med af, når man fjerner tapen.
Da jeg havde placeret tapen nogenlunde - så kanten af tapen sad på midten af neglen - kunne jeg lægge en anden farve over neglen - og her valgte jeg et enkelt lag af 'Ignite The Night'. Jeg lod lakken tørre et kort stykke tid (ca. et minut) og tog så tapen langsomt af. Jeg afsluttede med en topcoat.

Dette design er rigtig fint og simpelt - og alle kan være med på dette niveau. Jeg var fint tilfreds med det.


Begge lakker i indlægget er fra Billigvoks.dk

- Maria

3 kommentarer:

 1. Nu har jeg kigget på en del af dine designs og det er rigtig inspirerende! Tak. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Jeg er glad for, at du kan finde inspiration på bloggen :-)

   Slet
 2. Virkelig flot, du er så god til at finde på, og udføre dem. Fortsæt det gode arbejde, jeg følger ihvertfald med, du er en evig inspiration

  SvarSlet