fredag den 6. september 2013

Fælles Fredag - Reverse Gradient!

God fredag til alle i blogland!

Dagens udfordring i Fælles Fredag er en såkaldt reverse gradient. En normal gradient kender de fleste jo nok - hvor man laver en graduering af farver på neglene. Ved en reverse gradient skal der laves en gradient den ene vej - og efterfølgende den anden vej. Det er altså overlappende gradients. 

Jeg syntes, at udfordringen lød interessant, men altså... de reverse gradient jeg kunne finde rundt omkring på nettet (i øvrigt tænker jeg, at de fleste ville vælge at kalde denne mani for en 'Reciprocal Gradient') syntes jeg bare ikke var særligt pæne. Så jeg udvidede konceptet lidt... Så i stedet for at lave gradients der går forskellige veje ovenpå hinanden - så valgte jeg at lave dem ved siden af hinanden. Jeg håber ikke, at det alt for snyd!

Til denne mani har jeg brugt helt almindelig tape sammen med den grønne creme-lak 'First Timer' og den hvide creme-lak 'Blanc' fra Essie.
Jeg lagde først en hvid base, som jeg puttede hurtigttørrende topcoat på. Dernæst placerede jeg tape - så den ene gradient kunne fylde ca. halvdelen af neglen. Så gik jeg i gang med at svampe løs. Af med tapen. Hurtigttørrende topcoat igen. Dernæst tape så der kom hvis stribe i midten. Svampe derud af igen. Topcoat - og færdig!

Jeg blev faktisk tilfreds med resultatet :-)
'First Timer' er købt på Trendsales og 'Blanc' er købt på Beautybay.com

Husk nu at se hvad de andre har fundet på til i dag :-)

- Maria

8 kommentarer:

 1. Hvor er det flot og meget anderledes tænkt ;) Det er aldeles ikke snyd :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - jeg er glad for, at du synes, at det ikke er snyd! :-D

   Slet
 2. Svar
  1. Tak skal du have, jeg var også selv tilfreds med resultatet :-)

   Slet