lørdag den 28. juni 2014

Mr. Darcy...

Årh ja, hvem elsker ikke den mystiske Mr. Darcy fra 'Stolthed og Fordom'? Selvom jeg kun har set serien fra 1995 med Colin Firth, så må jeg sige, at jeg er stor fan af Mr. Darcy. Jeg var derfor også nødt til at eje 'Darcy' fra Picture Polish.
'Darcy' er en sort lak med spredt holografisk effekt. Den er en del af en mindre kollektion, hvor 'Lizzie' også er med. Og der er selvfølgelig også en 'Bridget'.

'Lizzie' har jeg også anskaffet mig, og den vil jeg snart gerne vise på bloggen. Og selvom jeg også er vild med Bridget Jones (hvor jeg igen kun har set filmen... ehem), så har jeg en lak, der minder for meget om 'Bridget'-lakken. De tre lakker: 'Lizzie', 'Bridget' og 'Darcy' er nemlig en kollektion, der skal være nye udgaver af tre lakker fra 600-serien fra Ozotic... og der nåede jeg jo netop at købe 621, som 'Bridget' er en ny udgave af. Lidt øv. Det er lige før jeg overvejer at sælge 621 for istedet at købe 'Bridget'. 'Darcy' er i øvrigt en ny udgave af Ozotics 623, og 'Lizzie' er en ny udgave af 606.

Jeg har hørt rundt omkring, at de minder meget om de oprindelige Ozotic-lakker, men at de holografiske partikler er en smule mindre. Nå men skal vi ikke se at komme til herren, som dagens indlæg handler om?

Jeg synes, at 'Darcy' er en fantastisk fin lak! Og den kræver to lag for at dække. Og så navnet... den vinder en del på navnet.


'Darcy' er købt på Norwaynails.com

- Maria


4 kommentarer:

 1. Nøj hvor ser den flot ud!

  SvarSlet
 2. En fantastisk smuk lak!!! Den må jeg eje :D!
  Er også helt forelsket i Mr. Darcy fra "Pride and prejudice" - har læst originalen på engelsk og set filmen fra 2005. Begge dele kan klart anbefales!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den må du helt sikkert eje, hvis du har et crush på ham! Det er skrevet bag øret med film og bog :-)

   Slet