mandag den 26. maj 2014

Sheer Tints...?

Jeps, OPI har for nyligt lavet en lille kollektion af topcoats, som de kalder for Sheer Tints. Da der kun lå billeder af flaskerne rundt omkring i blogland var der mange, der stod klar med kritik af denne kollektion. Jeg selv var spændt på at se, hvad den kunne eller ikke kunne - og jeg blev positivt overrasket. 

Der er i alt fire farver: gul - 'I'm Never Amberrased', pink - 'Be Magentale With Me', lilla -  'Don't Violet Me Down' go blå - 'I Can Teal You Like Me'.

Farverne er jo reelt topcoats - og derfor synes jeg ikke, at de egner sig til at blive brugt alene, det synes jeg personligt bliver for gennemsigtigt. MEN... der er jo mange andre muligheder. F.eks. kan man bruge dem over normale cremelakker eller glitterlakker for at forlænge et look eller gøre det mørkere. Man kan lave jelly sandwiches. Man kan lave ombre negle og man kan blande dem på kryds og tværs, hvilket jeg har valgt til dagens indlæg.
Jeg lagde ud med en hvid base, for så popper farverne mest og bliver lækre pastel-agtige. Dernæst tog jeg en lille pensel og skødesløst trak nogle streger over alle neglene med de fire forskellige farver. Resultatet blev fint taget i betragtning af, hvor kort tid jeg reelt brugte på at opnå looket.

Der er dog et stort minus ved disse Sheer Tints - og det er at de netop er topcoats. Det gør dem nemlig meget tykke at arbejde med samtidig med at de tørrer lidt hurtigere end normal lak. Men jeg synes nu stadig, at de er pengene værd. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg skal lege med dem!

Jeg har købt mine Sheer Tints på ebay, og jeg er faktisk i tvivl om hvorvidt de overhovedet kommer i de danske butikker. Jeg har dog set nogle få til salg på Trendsales.

- Maria


6 kommentarer:

 1. Det er da så fint! Kh. T.

  SvarSlet
 2. Hmm, lige netop OPI Sheer Tints forstår jeg ikke rigtigt.. de er meeeget tynde i farven men samtidigt tyyyykke i konsistensen - dvs at man aaaalt for nemt får bobler i manicuren. Jeg forventer en væsentligt bedre kvalitet fra så stor en neglelakproducent! Så vil jeg da hellere tage nogle tomme lakflasker og blande mine egne tints af noget klar lak og de kulører jeg har. Piece of cake, meget billigere, bedre pigmentering og formodentlig kraftigt reduceret risiko for bobler \o/
  Når det er sagt, så er det en fin manicure du har lagt, jeg kan lide hvordan det snor sig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, der er vi jo nok bare uenige :-)

   Jeg synes netop, at det er ok at de er tykke, for der står jo højt og tydeligt at det er topcoats - hvorfor det selvfølgelig giver bedst mening at bruge dem sådan. At vi så er en masse der alligevel bruger dem til nail art - det må være på eget ansvar :-)

   Jeg blander aldrig selv neglelak og jeg kommer formentlig heller ikke til det, så jeg er glad for disse Sheer Tints, men hvis noget andet fungerer bedre for andre (og for dig) - så er det jo bare fint.

   Slet
  2. Problemet er netop at OPI anbefaler at man bruger Sheer Tints til nail art, og også har viser det på sin youtubekonto - både til layering, men også rent og med tillægget at man bare kan bruge flere lag for at få en dybere farve.. men pga den tyyyyykke konsistens dannes der bobler hvis man bruger flere lag!

   At de kaldes topcoats er også fint, men jeg tror at OPI med dette mener at man ved brug af Sheer Tints ikke behøver at bruge yderligere topcoat (noget de pointerer i sine videos), resultatet bliver blankt og fint alligevel. Dette er også helt korrekt, men hvis man har brugt flere lag skal man nu være god til fysisk stilleleg da Sheer Tints ikke er hurtigtørrende, langt fra.

   I mine øjne er Sheer Tints skam en fin idé, men håndværket halter. Som jeg tidligere skrev, har jeg højere forventninger til kvaliteten fra en så stor og veletableret neglelakproducent som OPI. Havde det været et sæt NoNameBrand tonede effektlakker jeg havde set i netto ville jeg ikke være så stram i betrækket:)

   Slet
  3. Jeg kan godt se din pointe i at det kan være problematisk, hvis/når OPI selv lægger op til at de skal bruges til nailart. Men jeg må sige, at jeg ikke har haft probleme med bobler de gange jeg har prøvet dem.

   Men det lyder mest af alt bare som om vi er uenige - og det skal der jo også være plads til :-)

   Slet