fredag den 30. maj 2014

Fælles Fredag - Mode (den sidste FF for mit vedkommende) + lidt andet info!

Så blev det tid til endnu en udfordring til FF. Men som overskriften indikerer - så bliver dette det sidste indlæg, som jeg bidrager med til Fælles Fredag. Den primære grund er, at jeg starter i job fra på mandag - ret langt væk fra, hvor jeg bor. Og jeg ved, at jeg ikke kan presse FF ind med nyt job + lang transporttid. Når jeg melder mig til noget, så vil jeg også være med. Og jeg har ikke misset FF én enste gang. Så derfor vil jeg hellere trække mig inden jeg bliver stresset over ikke at kunne nå det hele.

Jeg har virkelig nydt at være med i FF - og jeg har jo snart været det i et år! 

Disse nyheder betyder også, at jeg desværre ikke kommer til at blogge ved helt samme frekvens, som jeg har kunnet hidtil. Til gengæld har jeg jo lige haft fødselsdag, og der var jeg så heldig, at min kæreste forærede mig et super lækkert Canon Eos70d - så jeg håber, at billederne på bloggen kan veje lidt op for de færre indlæg når jeg engang får lært at bruge det nye kamera.

Nå, men tilbage til dagens design. Mode. Og denne her er måske liiidt langt ude, men jeg tænker alligevel at det går an.

Efter mine tre år i gymnasium arbejdede jeg to år på en café, hvor jeg hurtigt blev lidt træt af opmærksom på, at mødre på barsel bare elsker caffe latte! Så jeg synes at caffe latte var/er meget moderne. Så derfor har jeg selvfølgelig lavet en caffe latte-gradient inspireret af en kaffe jeg forleden fik lavet (normalt ligger den i lag og ikke i gradient - derfor blev jeg begejstret!)
Jeg har brugt tre lakker fra OPI til dette design: 'Alpine Snow', 'My Vampire Is Buff' og 'San Tan Tonio'.

Det ligner da meget godt!


Så ville jeg lige smide 'I Fudged Up' fra Lush Lacquer/Polish Me Silly ovenpå den fine gradient, men desværre fik jeg gjort det lidt sent på aftenen. Så derfor ser mine hænder meget grå og lidt kedelige ud!
Men altså... prøv lige at se en lækkerbidsken af en lak (selvfølgelig taget med det splinternye kamera!)
Det var dét for denne omgang. Hvis nogen vil vide, hvor noget er købt, må I sige til. Tak til Fælles Fredag for nogle gode og lærerige udfordringer. 

- Maria

12 kommentarer:

 1. Tillykke med job! :D
  Ærgerligt med FF - jeg har ellers lige spurgt Sussi og Maja om jeg må være med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Louise! Ja, det er ærgerligt - jeg ville da også helst stadig være en del af FF :-) Jeg håber, at du får lov at være med - det er super hyggeligt (og en god måde til at tvinge sig selv til at være kreativ).

   Slet
 2. Tillykke med dit nye job. Jeg er ked af at du ikke længere er en del af ff - vi vil savne dig <3 - Men samtidig håber jeg stadig du kommer med dine lækre negle billeder - for de er bare altid så fine, og du er god inspiration :D Super flot latte gradient :D

  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina! Og tak, jeg vil også savne at være med - og jeg skal nok blive ved med at opdatere bloggen. Og hvem ved - måske vender jeg tilbage til Fælles Fredag på et tidspunkt :-)

   Slet
 3. Det er da smadder ærgerligt du ikke har tiden mere, men tillykke med det nye job, jeg håber du vender tilbage hvis tiden på et tidspunkt er til det igen :) Udover det så er det en rigtig flot gradient du har fået lavet, det er virkelig cafe latte negle ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg tænker helt klart at jeg vil vende tilbage, hvis tiden bliver til det :-)

   Slet
 4. Tillykke med job og super fed mani, det ligner en Cafe Latte mani ! ;)
  Men hvor er det da super ærgeligt, at du stopper, er helt vild med dine mani'er og glæder mig hver gang til at se dine fælles fredag mani'er :D Men jeg følger dig på Bloglovin og regner da med at se lidt mani'er på bloggen alligevel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er også ærgerligt at skulle stoppe i FF, men som du skriver - så stopper jeg jo ikke helt med at blogge. Og så vil jeg glæde mig til at følge med i jeres FF-designs - uden at jeg selv skal performe ;-)

   Slet
 5. tillykke med jobbet :) ærgerligt med FF, er vild med dine manier - men måske du vender tilbage :) så flot cafe latte mani, den må prøves - du er en stor inspiration :) får vi dig at se på IG, ville være så dejligt ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det er dejligt at høre, at jeg kan inspirere! Det er helt klart en mulighed, at jeg vender tilbage - for måske kommer tiden igen, når jeg først lige er kommet ind i en rutine. Jeg har faktisk en IG-konto, men det er ikke meget, at den bliver brugt. Men jeg har helt klart overvejelser om at bruge den lidt mere - og så tilføje den her på bloggen. Men så skal jeg nok give et pip :-)

   Slet
 6. Tillykke med jobbet :D!!
  Må indrømme at jeg kommer til at savne dine FF indlæg - de er altid super fede og inspirerende!! Det har været super hyggeligt at følge med i hver fredag. Tak for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!

   Og tak - jeg er glad for, at det har kunnet give inspiration :-)

   Slet