lørdag den 10. maj 2014

Grøn + lidt ekstra til salg på bloggen

Denne grønne lak har jeg efterhånden haft i lang tid, men den bliver sjældent brugt - fordi farven er sådan lidt voldsom... Jeg taler om farven 'Mojito Madness'. Den er fra Essie, og den er grøn. Sådan rigtig grøn.
'Mojito Madness' krævede to lag for at dække og var ganske fin at arbejde med. Det er  ikke lakkens skyld, at lillefingeren ser mærkelig ud - jeg fik stødt den ind i et skab. Øv.

Men den farve... jeg ved ikke rigtigt. Grøn er i det hele taget lidt udenfor min komfortzone - og denne grønne er meget langt udenfor! Min kæreste kom også med en kommentar om, at det i hvert fald ikke var den mest konservative lak jeg nogensinde havde haft på. Men måske er det bare en vanesag? Jeg mener, hvorfor skulle koral, blå og rød virke mere naturligt end grøn? 

I hvert fald er det en farve, som man lægger mærke til!


'Mojito Madness' er vistnok købt på Beautybay. 

Og lige til information - så har jeg sat lidt flere ting til salg lige her. Jeg har også prøvet at lægge lidt ting ind, som ikke er lak-relaterede.

- Maria


7 kommentarer:

 1. Grøn er lige min farve ;) Men det er også min yndlings farve, så jeg er nok lidt biased.. Jeg tror det er en vanesag - vi er vant til at se røde toner på neglene, men ikke farver såsom blå og grøn. Blå er den farve jeg har det 'sværest' med på neglene - men har tit blå på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt at du har sværene med blå, men ja det er helt rigtigt. Men jeg synes også at det er sjovt, at det er ok at have blå og grøn lak på neglene, og blå og grøn øjenskygge - men ikke læbestift! Men jeg tror, at du har helt ret - det er en vanesag :-)

   Slet
 2. Uhada! Den venter jeg med posten! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Held og lykke med den, jeg håber, at du får brugt den mere end jeg har ået gjort :-)

   Slet
 3. Jeg har en lak i næsten samme farve, som jeg heller ikke får brugt. Har haft den på en enkelt gang, men synes bare ikke rigtigt den passede til mig. Jeg synes farven er rigtig fin, bare ikke lige på mine negle ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måde - og jeg synes ellers at jeg 'tør' have ret meget forskellig lak på. Og når jeg ser andre med grøn neglelak, tænker jeg "næææh", men altså - jeg synes bare, at denne type grøn er for voldsom... på en eller anden måde.

   Slet
  2. Lige sådan jeg har det! Jeg synes også, at folk lagde alt for hurtigt mærke til den grønne lak ;) så den står i skuffen og venter nu. Og jeg er lige som dig normalt heller ikke bange for at have en masse forskellige farver på neglene ;)

   Slet