fredag den 23. maj 2014

Fælles Fredag - Inspireret af en kendt

Øh... bøh... Dette her er én af den slags udfordringer som virkelig kræver kreativitet. Og bevares det er da ikke fordi jeg ikke er kreativ, men altså... inspireret af en kendt... ikke lige mit gebet.

Jeg kunne simplethen ikke komme i tanke om noget som helst godt. Andet end sort/hvid for Michael Jackson - og vi har jo lige haft sort/hvidt tema i Fælles Fredag. Så jeg var ret blank i forhold til hvad jeg gerne ville lave. 

Så jeg begyndte i stedet at tænke på kendte - som så er kendt for deres negle. De tre første jeg kom i tanke om var Beyoncé, Dita Von Teese og Katy Perry. Jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle fange Beyoncé i én mani - så hun røg hurtigt ud. Jeg ville rigtig gerne have lavet en half moon mani inspireret af Dita Von Teese - og jeg hev da også en rød og en guldfarvet lak frem, men google informerede mig om at de fleste af hendes half moons ikke er røde og guld i kombinationen men altså røde og hvide eller røde og nøgne. Og det følte jeg ikke så meget for. Så jeg endte med at vælge hende her:
Jeg valgte at lade mig inspirere af Katy Perrys outfit på dette billede (som i ørvigt er lånt herfra). Jeg er ikke er stor Katy Perry-fan, men jeg er heller ikke det omvendte. Jeg kan dog godt lide, at hun tør skille sig så meget ud.

For at fange farverne i Katy Perry's outfit har jeg valgt disse fire lakker: OPI 'My Vampire Is Buff', Essie 'Funky Limelight', Essie 'Butler Please' og Essie 'Set In Stones'.
'My Vampire Is Buff' blev til basen. Så blev der lavet lidt streger med 'Funky Limelight' og 'Butler Please' - og til sidst kom der lidt glitter på siderne.

Jeg synes, at det indfanger hendes outfit meget fint. Det er dog slet ikke et design til mig, det bliver alt for voldsomt!


Hvis nogle vil vide hvor lakkerne er købt, må I endelig spørge. Husk at tjekke de andre designs ud.

- Maria

8 kommentarer:

 1. De er da også blevet SUPER fantastiske!!!! LOVE THEM!!!!!

  SvarSlet
 2. Ja der er jeg helt enig, de er virkelig fantastisk fede :D

  SvarSlet
 3. vild med at du smækker så to vilde farver sammen! :) og endnu engang er du bare skide god med frihånd :)

  SvarSlet
 4. Vild kombination :) Og jeg synes det indfanger hendes outfit rigtig godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, jeg synes også, at det rammer helt fint :-)

   Slet