tirsdag den 20. maj 2014

Æg fra duen

Som overskrifen antyder, vil jeg i dette indlæg vise endnu en lak fra Models Owns' Speckles Eggs kollektion. Denne lak hedder 'Dove', den er lyserød og indeholder sort glitter i forskellige størrelser.
Ligesom 'Magpie' krævede 'Dove' to lag for at dække (jeg har dog set andre bloggere, som har haft brug for tre lag), og den var også helt fin at arbejde med.

Jeg kan rigtig godt lide disse lakker - og 'Dove' er ingen undtagelse. Den er virkelig fin - og lidt mere afdæmpet end 'Magpie' er. Smuk og interessant lak synes jeg.


'Dove' er købt på ASOS

- Maria


6 kommentarer:

 1. Wow den er virkelig fin! Helt vild med at den er så anderledes!

  Tag gerne et smut forbi min blog, mitvillavillekulla.dk

  x Villa Villekulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er virkelig smuk! Jeg kigger forbi :-)

   Slet
 2. Hvor er den bare fed! :) Sådan en kunne jeg altså godt finde på at anskaffe mig..

  Nå, jeg har lige et spørgsmål til neglelak-eksperten: når du har lagt neglelak (bare en helt ensfarvet på hele neglen), hvor lang tid venter du så, før du lægger topcoat? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en super fin kollektion :-)

   Det er et godt spørgsmål, men jeg vil sige at det vil passe ok, hvis lakken har haft 1-2 minutter til at tørre. De fleste slipper godt afsted med at lægge lak på alle ti negle - og så bare 'starte forfra' med nummer 1, når nummer 10 har fået farve. Hvis lakken tørrer hurtigt kan man roligt gøre det på denne måde. Hvis lakken tørrer langsomt kan det godt være en ide at vente lidt længere med topcoaten. Håber at det gav mening :-)

   Slet
 3. Superflot lak

  Kig forbi på min forholdsvis nye blog, det vil gøre mig glad

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for alle dine søde kommentarer Signe :-) Jeg skal nok kigge forbi din blog :-)
   Mvh. Maria

   Slet