tirsdag den 6. august 2013

Mint med tekstur

Godaften, jeg er lidt træt - så et bliver et kort indlæg :-)

I dag vil jeg vise en fin Barry M neglelak - 'Ridley Road'. 'Ridley Road' er en mintgrøn teksturlak - uden glitter, men bare ren creme-lækkerhed... Og så er den næsten neon-farvet!
Denne lak er super nem at lægge, og på billederne herunder har jeg kun to lag på.

Jeg er tit lidt bagud med hvad der er trendy inden for neglelak - så jeg er stadig meget glad for teksturlakker! Jeg synes, at de er skønne - også selvom neglene ikke føles glatte, når man har tekstur-lak på.

Det eneste minus, jeg kan finde ved disse lakker, er at effekten bliver ødelagt af top-coat. Dog kan nogle af glitterlakkerne med tekstur blive meget flotte med top-coat på, men altså... så er det jo ikke tekstur-lak vel?! Nogle klager over at disse tekstur-lakker i pastel og andre lyse farver kan fange lidt skidt i overfladen. Well, jeg synes ikke, at det er så galt, men måske er det en bakteriebombe?

Bakteriebombe eller ej - jeg kan godt lide resultatet :-)


'Ridley Road' er købt på ASOS.com

- Maria


2 kommentarer:

  1. Hvor er den bare pæn. Men ærgerligt at effekten bliver ødelagt af topcoat :/

    SvarSlet
  2. Ja, men heldigvis synes jeg alligevel, at de har god holdbarhed selv uden top-coat (af dem jeg har prøvet i hvert fald). Jeg hader bare ventetiden... Neglelak må i min verden helst kun være 5 min om at tørre :-)

    SvarSlet