fredag den 30. august 2013

Fælles Fredag - Lilla er Lovely!

Temaet til denne uges Fælles Fredag er én af de lettere - den kræver bare lilla på neglene. Dejligt med en lidt lettere opgave!

Jeg var liiige ved bare at smække Nfu Oh 51 på neglene - som nok er den smukkeste og mest specielle lilla lak i min samling. Men så fik jeg alligevel en anden ide. Jeg kan ikke helt huske, hvor ideen stammer fra, men jeg havde (vistnok?) set andre bloggere lave sådan nogle 'swirled manicures' - altså hvirvler på neglene. Jeg mener, at have læst, at andre brugte nåle, men jeg valgte at bruge et lille dotting-tool.

Jeg brugte farverne 'Lilacism' fra Essie, som er en lys lilla creme-lak og den meget mørke lilla creme-lak fra Estee Lauder, der har navnet 'Black Amethyst'. 

Og nu til denne fredags mani! Som tidligere skrevet blev det til en hvirvel-mani. Jeg lagde først 'Lilacism' som base - 2 lag. Dernæst lagde jeg endnu et tykt lag af denne lak (én finger ad gangen) og så smurte jeg lidt 'Black Amethyst' på spidsen af neglen - og så var det ellers bare med at 'swirle' med det lille dottingtool! Det var faktisk super nemt - og resultatet (tæt på i hvert fald) er sindssygt smukt, det ligner flammer! Jeg kan især også godt lide at der er en mørk kant tilbage på spidsen af neglen - så det næsten ligner en mørk fransk mani (Hvis man klikker på billedet kan man bedre se detaljerne i denne mani).

Desværre var jeg lidt for hurtig med topcoaten - så jeg fik smurt lidt af den mørke lak ned på den lyse base. Øv. Nå, men så ved jeg det til en anden gang.


Fun fact: Lilla er ikke den lak-farve der tiltrækker mig mest - og derfor, er det så absolut ikke en farve, der er velrepræsenteret i min samling. Så da jeg først så denne fredags udfordring tænkte jeg... "Jamen, jeg har jo slet ikke noget lilla neglelak..." Men øh, det havde jeg vist alligevel! Jeg har endda glemt 'Black Amethyst' på billedet! :-)

Både 'Lilacism' og 'Black Amethyst' er købt i Matas. Dog tror jeg, at man ikke længere kan købe 'Black Amethyst'.

Husk endelig at smutte fordi de andre dygtige neglebloggere!

- Maria

10 kommentarer:

 1. Det er virkelig en flot mani, du har fået lavet :D
  Det skal jeg da vidst også prøve en gang :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Du skal endelig prøve det - det var ret simpelt :-)

   Slet
 2. wow! det ser jo fedt ud! utroligt at jeg aldrig har set sådan en manicurefør.. dét må prøves :-)

  SvarSlet
 3. Det der er det fedeste design ever! jeg har heller ikke set sådan en mani før. Gemmer altså lige et billed af det så jeg kan huske mig selv på at jeg skal prøve det! tak for inspirationen :D
  Og du bør få flere lilla lakker i kollektionen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for den søde kommentar!

   Oprindeligt tror jeg, at det er fra Pshiiit, jeg har opdaget denne teknik: http://pshiiit.com/2012/01/04/les-nimportetests-de-pshiiit-1/ ... Men Very Emily: http://www.emilydenisephotography.com/blog/?p=4205 har også lavet et fantastisk design med teknikken (som jeg opdagede ved at sidde og prøve at finde ud af, hvor jeg egentlig havde set det henne).

   Ha ha - og ja, jeg må nok på udkig efter noget mere lilla :-)

   Slet
 4. Hvor er den fin :-) Det har jeg ikke set før, men jeg tror jeg skal prøve noget lign. en dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Du SKAL prøve dette design, det er virkelig ikke svært! :-)

   Slet
 5. Hvor er det flot :D Kan jeg virkelig godt li.. Det må da også lige prøves på et tidspunkt :)

  SvarSlet