tirsdag den 7. januar 2014

Lilla Holo-Regn

Godaften på bloggen

Jeg vil lige hurtigt vise jer en lilla holo-lak, som jeg vandt i en giveaway fra Nude Nails Never. Jeg har aldrig vundet neglelak i en giveaway før (jeg har i det hele taget aldrig rigtigt vundet særlig meget), så jeg blev meget glad ved overhovedet at vinde noget som helst! Lakken jeg vandt er fra Foxy Paws - og i bunden står der 'The Polish Formerly Known As Purple Rain'
Jeg har aldrig selv investeret i en Foxy Paws-lak, jeg var derfor spændt på hvordan denne lak var. Børsten var fin og konsistensen på lakken var fin også - til gengæld synes jeg at den var ret gennemsigtig. Den krævede derfor 4 lag for at man ikke kunne se neglelinje, og det synes jeg er lige i overkanten. Farven bliver også lidt gennemsigtig på en eller anden måde. Så hvis denne lak skal på igen - så tror jeg at jeg vil bruge den over en anden lilla, da jeg tror, at den vil fungere rigtig godt som en slags holo-topcoat over andre lilla farver.

Det gik lidt hurtigt med påføringen af lakken og jeg nåede ikke lige at få renset efter ved neglebåndene.


I får også lige et billede med blitz - ikke fordi det er et kønt billede, men fordi der ikke var sol da jeg skulle tage billedet, og jeg ikke syntes at I skulle snydes for den fine holo-effekt.
Jeg takker til Nude Nails Never for denne lak - jeg havde aldrig valgt at købe den selv, så det var en super sjov oplevelse for mig.

- Maria


4 kommentarer:

 1. Den er flot :-) Jeg har den lyserøde Well, Holo Dolly! Den er fin :-)

  Knus
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia, jeg synes også at Holo Dolly ser fin ud :-)

   Slet