fredag den 17. januar 2014

Fælles Fredag - Yndlingsteknik/Go to mani

God fredag på bloggen!

I dag vil jeg vise jer min yndlingsteknik - som er gradient. Det er ikke min go to mani, fordi der er så meget rengøring (i øvrigt er go to mani for mig bare en enkelt farve, da det er det letteste). Gradient er blevet min yndlingsteknik fordi det var noget af det første nail art jeg lavede, som jeg rent faktisk syntes fungerede. Derudover er der så mange muligheder for at ændre farverne - og en gradient kan let bruges som et lærred til f.eks. en tribal mani, tape mani eller med et lag glitter over. Og sidst men ikke mindst - så er det ikke specielt svært at lave en gradient. 

Jeg har brugt følgende Essie-lakker til denne gradient: 'Again?!', 'Lovie Dovie' og 'Fiji'.
Jeg startede med en hvis base - og malede derefter de tre farver på en makeup-svamp fra Sephora. Jeg duppede alle neglene af to omgange - og så fik de et lag topcoat. Som beskrevet, så er rengøringen af neglebånd det mest tidskrævende ved en gradient mani. 

Jeg synes at resultatet er rigtig fint!


'Again?!' og 'Fiji' er købt på beautybay, 'Lovie Dovie' er købt i Matas.

Jeg glæder mig til at se hvad de andre bloggere har af yndlingsteknikker/to go mani'er.

- Maria

10 kommentarer:

 1. småååkt! elsker farverne

  SvarSlet
 2. Hvorfor putter du ikke tape omkring neglene for at mindske clean up?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en del grunde til, at jeg ikke bruger tape. Jeg synes, at det tager lang tid at sætte på, og jeg føler mig ret hæmmet af at have tape på (og så kan jeg umiddelbart kun lave én hånd ad gangen). Derudover har jeg prøvet at komme til at ødelægge designet, når tapen skulle tages af - og så synes jeg, at det er besværligt, at sætte tape på den anden hånd, når man har et flot design på hånden der skal arrangere tapen (underforstået - at jeg vil undgå at ødelægge designet på den hånd, som jeg netop har lavet). Og selvom jeg sætter tape på bliver linjerne alligevel ikke så fine, som jeg gerne vil have dem - og derfor skal jeg under alle omstændigheder i gang med pensel og acetone. Så jeg har bare fundet ud af hvad der fungerer bedst for mig. Men jeg kan sagtens forstå, hvis tape kan fungere ganske fint for andre.

   Slet
  2. Har du prøvet at dække af med enten latex eller træ/skolelim? Teknikken går ud på at man pensler det på omkring neglene på huden og lader det tørre op, derefter laver man sin 'svinske' manicure (hvadenten det er vandmarmorering eller at svampe farver sammen) bagefter kan man bare trække det af. Synes jeg ser flere og flere bloggere bruge den metode, men har ikke selv prøvet det -endnu:)

   Slet
  3. Nej, det har jeg faktisk hverken prøvet eller set andre gøre - men ideen lyder da helt ok (specielt hvis man kan lave alle ti fingre på én gang - og derved ikke kun skal lave én hånd ad gangen). Og det er helt sikkert ikke værre for huden end acetone - så det vil jeg måske prøve en dag :-)

   Slet
 3. flotte farver - tak for inspiration :)

  SvarSlet
 4. Det er blevet rigtig fint :) Det er også min yndlings teknik og noget af det første nail art jeg lavede og så virker det bare :D

  SvarSlet