fredag den 24. januar 2014

Fælles Fredag - Musik!

God fredag

I dag er temaet Musik - og jeg var faktisk ikke meget i tvivl om, hvordan jeg skulle fortolke dette på mine negle. Først tænkte jeg, at jeg bare ville lave noder… men så kom jeg i tanke om mit favoritband (eller i hvert fald tidligere favoritband). Jeg lod mig inspirere af andre, der også har lavet designs ud fra dette band.

Dette er et langt indlæg med mange billeder - bare lige til advarsel. Jeg har brugt en del lakker til designet:

Ciate 'Big Yellow Taxi', Ciate 'Power Dressing', Max Factor 'Red Passion',
OPI 'San Tan Tonio', OPI 'Alpine Snow', Barry M 'Kingsland Road',
Essie 'Mesmerize', Essie 'Sand Tropez' og Essie 'Licorice'.
Og så til neglene - i dag kommer der ikke så mange forklaringer på hvordan jeg har gjort, da det vil tage for lang tid. Jeg synes selv, at neglene gengiver bandet meget godt. Jeg synes at resultatet er sjovt, men det blev meget hurtigt taget af igen - for det er jo et voldsomt rodet design!
Hvis nogen skulle være i tvivl, er det selvfølgelig disse piger indlægget handler om:
Jeg var vild med Spice Girls da jeg var en meget ung pige. Hele min ene væg var dækket af Spice Girls plakater (en anden var dækket af Back Street Boys). Jeg var vild med deres musik, og jeg var vild med dem som gruppe.

Jeg var mest vild med Melanie B (Scary Spice) - fordi hun var så vild og voldsom, og fordi jeg tænkte, at hun var typen der gjorde alle de ting, som jeg ikke turde. Hun var i øvrigt kendt for at kunne lide alt med leopard-mønster!
Jeg var også ret vild med Geri (Ginger Spice), som også var vild og sej - og turde gøre en masse mærkelige ting (f.eks. kyssede hun Prins Charles på kinden ganske uopfordret!). Jeg kunne godt lide, at hun var så sexet - og spillede så meget på det. Hun blev i øvrigt meget kendt for denne flagkjole, som hun havde på til deres første runde af koncerter (hvoraf den allerførste var i Istanbul). Og ja, jeg fik lavet lidt fejl på flaget, men sådan går det en gang imellem.
Emma (Baby Spice) sagde mig ikke så meget. Jeg var ikke så vild med hendes stil og hendes nuttede attitude, jeg ville være sej - så derfor faldt hun lidt uden for min smag. Til gengæld var jeg vild med hendes stemme. En lyserød tekstur-negl synes jeg var passende til denne Spice Girl.
Victoria (Posh Spice) var lidt for arrogant til min smag - og ikke særlig smilende. Hun var til gengæld den i gruppen med mest stil (selvom det selvfølgelig er en subjektiv sag) - og derfor syntes jeg, at en sort negl var det mest stilrene jeg kunne finde på til at afbillede hende.
Melanie C (Sporty Spice) var den der sagde mig aller mindst - jeg var ikke selv specielt sporty, og jeg ville helst selv være sej og sexet… og derfor sagde hendes stil og personlighed mig ikke så meget. Til gengæld var jeg ret vild med hendes stemme. Jeg syntes, at den fine (host, host) Adidas-stribe på buksen symboliserede hende fint!
I dag forstår jeg disse unge kvinder på en helt anden måde end dengang. Jeg forstod ikke helt som meget und pige, hvor meget disse roller betød for deres brand - og at selv Melanie C kunne være sexet og sej, og Victoria smilende og så videre. Jeg kan dog stadig godt lide musikken - og jeg bliver altid glad når jeg hører deres sange.

Alle bilederne af pigerne er taget fra mit fotoalbum, som jeg for nyligt fandt da jeg ryddede op i mine gamle sager. En skat.
Hvis nogle vil vide, hvor lakkerne er købt - så sig til.

Jeg er meget spændt på hvordan 'Musik' bliver fortolket af de andre - så husk at kigge forbi dem!

- Maria

2 kommentarer:

  1. Fed fortolkning! Da jeg så dit billede først vidste jeg ikke hvad du mente. Indtil jeg så Spicegirls billedet og så gav det pludselig mening! Fedt fundet på! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :-) Jeg kan nu ikke tage 100% credit for det - da jeg har ladet mig inspirere af billeder af andre, der har lavet Spice Girls mani'er. Men jeg synes i hvert fald, at det var enormt sjovt at lave :-)

      Slet