mandag den 13. januar 2014

Elegant jelly sandwich

Hej på bloggen!

Jeg har til i dag lavet et meget simpelt design - nemlig en jelly-sandwich, hvor man først lægger en jellylak og dernæst en glitterlak og til sidst jellylak igen. Jellylakken til dette design er fra Essie, og den hedder 'Limo-Scene' - 'Limo Scene' har en cremet mælke/fløde-farve. Jeg har valgt OPI's 'Pirouette My Whistle' som glitterlakken til dette design. Jeg har efterhånden vist denne lak mange gange på bloggen, men for kort at opsumere: en klar lak med helt små stykker sølvglitter og større stykker hvid sekskantet glitter.
Jeg startede med at lægge tre lag af 'Limo Scene' - dernæst lagde jeg et enkelt lag af 'Pirouette My Whistle' (jeg kunne godt have lagt to, hvis effekten skulle have været mere fremtrædende). Jeg afsluttede med endnu et lag af 'Limo-Scene' og til sidst topcoat. Begge lakker var ganske lette at arbejde med. Man skal ved denne type mani være opmærksom på, at der skal mange lag til, men de skal ikke lægges for hurtigt - for så kan der komme bobler i lakken. Så selvom designet er meget let at lave skal man alligevel have tålmodighed.

Effetkten er elegant og meget diskret. Jeg kigger på mine negle hele tiden! I øvrigt er mine negle ret korte for tiden, hvilket faktisk er meget rart.
Begge lakker er som skrevet fra Billigvoks.dk.

- Maria


6 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Det er måske et dumt spørgsmål, men hvordan ved jeg, om en Essie-lak er en jelly lak? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-)

   Det er så absolut ikke et dumt spørgsmål - for du kan faktisk ikke umiddelbart vide om en lak er en jellylak eller en cremelak kun ved at kigge på flasken. En cremelak er uigennemsigtig - og kan netop ikke bruges til denne type mani'er, hvor en jellylak virker mere gennemsigtig og mere vingummiagtig i farven (hvis det ellers giver mening). Hvis man har mulighed for at åbne flasken vil man kunne undersøge det bedre - du kan f.eks. se denne video: http://www.youtube.com/watch?v=kH7qE7reSqg

   Hvis man ikke har mulighed for at åbne flasken kan du google de fleste lakker - især Essie-lakker er der mange der laver reviews om, og de vil typisk fortælle om det er en jelly-lak eller en creme-lak (eller en mellemting, som de fleste kalder for 'crelly'). F.eks. laver: http://www.thepolishaholic.com tit reviews om Essie-lakker inden de rammer hylderne i Danmark.

   Jeg håber, at du kunne bruge mit svar :-)

   Slet
  2. Ja, mange tak for dit svar! Jeg har lige kigget i mit stash, og jeg har ikke én eneste Jelly-lak. Øv. Det må der laves om på :)

   Slet
 2. Virkelig flot, og meget elegant. Måske man skulle anskaffe sig Essien, og opien.

  SvarSlet