torsdag den 30. januar 2014

Baby Bellini

Godaften på bloggen

Jeg vil vise jer en lilla lak fra Rimmel. Den hedder 'Baby Bellini' og er fra Rimmels Cocktail Colour kollektion. Navnet er lidt besynderligt eftersom en Baby Bellini-drink vistnok er gul. Nå, men farven på lakken er i hvert fald skøn, og så har den dét en amerikansk/engelsk blogger ville kalde for glass flake finish - men det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal kalde på dansk.
'Baby Bellini' er helt ok at arbejde med. Jeg havde ikke så godt lys, da jeg lagde den, men jeg synes ikke, at den dækkede helt ved to lag - så den fik tre. Jeg nåede at blive vildt irriteret på klistermærket på låget, fordi mine fingre sad fast da jeg skulle sætte låget tilbage på flasken (hvorfor jeg var ved at vælte hele flasken - med halvt påsat låg). Det virker meget discount at sætte klistermærker på en lak, synes jeg. Lakken er rigtig smuk på - desværre er den bare ikke rigtigt mig, og jeg ved ikke helt hvorfor. På billederne synes jeg, at den er smuk - og den skifter svagt farve alt efter hvordan lyset falder (hvilet også kan ses på billederne)... men den er bare ikke mig. Måske er den lidt for disco.

Jeg blev til gengæld fælt skuffet over kvaliteten af denne lak. Normalt chipper mine lakker ikke, men denne chippede efter ganske få timer - selvom jeg brugte base- og topcoat som normalt! Det er bare ikke i orden. Jeg sørger også altid for at forsegle mine negletipper - og på trods af dette kunne jeg se det hvide på negletipperne i løbet af et døgns tid. Øv, det var lidt skuffende. Men jeg er da i det mindste glad for, at det ikke er en farve jeg er helt vild med.


'Baby Bellini' blev i sin tid købt i Matas, men eftersom det er en limited edition er den ikke længere til salg i Matas. Men jeg vil så alligevel heller ikke umiddelbart opfordre nogen til at købe den!

- Maria


1 kommentar:

  1. Jeg har haft helt andre oplevelser med den, jeg eeeelsker den helt vildt. Den holder fint på mine negle, prøv måske at putte en mørkere lilla under, det skulle vist hjælpe:-) Elsker din blog, den er vildt god.

    SvarSlet