fredag den 3. januar 2014

Fælles Fredag - Naked!

God fredag derude!

Denne fredags udfordring er 'naked'. Og det er jo et ganske åbent emne. Hvis nogle vil se mine helt nøgne (og ikke voldsomt kønne) negle kan de ses i dette indlæg. Til dagens indlæg har jeg dog valgt at lægge den lak jeg har, som kommer tættest på min hudtone. Denne lak er fra Essie og hedder 'Au Natural'. 'Au Natural' er en lidt mærkelig lak - den er ret gennemsigtig og så har det et let blåligt skær. Det helt nøgne lak-look er ikke lige mig, så jeg valgte at lægge Sinful Colors 'Smoking Hot' ovenpå - som er en klar lak med en masse små stykker iriserende glitter.
'Au Natural' krævede fire lag for at dække nogenlunde, og som I kan se på billederne… så kan man stadig se neglelinje. Ovenpå lagde jeg et enkelt lag af 'Smoking Hot' og til sidst en mat topcoat. Og hold da op hvor er jeg bare… ikke vild med dette look! Jeg har kun haft 'Au Natural' på én gang tidligere - og det er der klart en grund til. Puha.
Billederne er (lidt) pænere end hvordan det i virkeligheden ser ud. I virkeligheden synes jeg, at det ligner, at min hud er vokset ud over neglene! Hvis man har lys hud vil jeg så absolut ikke anbefale 'Au Natural', men måske kan den være ok, hvis man har en mørkere hudtone. 'Smoking Hot' er til gengæld en fin lak, som kan ændre en lidt kedelig cremelak til noget bedre. Så den får kun plus i min bog.

Mine neglebånd kan i øvrigt godt mærke, at det er ved at være vinter. De er ikke så glade, jeg håber dog at olie, creme og opmærksomhed kan gøre en forskel de kommende måneder.'Au Natural' er vistnok købt på billigvoks.dk og 'Smoking Hot' er vistnok købt i en Essence-butik i Palma, Spanien.

Husk at kigge forbi de andre bloggere!

- Maria

4 kommentarer:

 1. smukt med den sinfull på:)

  SvarSlet
 2. Smoking Hot er så flot :) men Essien er umulig .....
  Fine negle du har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - ja, Essien er virkelig umulig!
   Og tak :-)

   Slet