onsdag den 6. august 2014

Hvad skal jeg sige?

Jeg købte for noget tid siden Isadoras Peel Off base coat, og jeg er lige så utilfreds som jeg er begejstret. Nå, men lad og starte fra en ende af.

Sådan ser den ud:
De fleste af disse typer base coats er en slags lim - og det lugter også lige præcis som det lim man brugte i folkeskolen. Isadoras lim brugte jeg under en fin mani, som bestod af 'Naughty Nautical' fra Essie som base med 'Sea Breeze' fra Lush Lacquer ovenpå (som jeg havde på, da jeg skulle se Den Lille Havfrue i Operaen).

Jeg startede med at rense neglene godt af med neglelakfjerner og derpå lagde jeg et enkelt lag af Isadoras Peel Off base coat på alle neglene (den var ret let at lægget godt) - og så var der noget ventetid. Det tager ca. 5 minutter før limen er tør nok til at lægge lak ind over. Når basen lægges er den hvid, når den er klar til at blive lakereret over, bliver den gennemsigtig - så det er ret let at finde ud af! Dernæst lagde jeg lak og top coat som normalt.

Bum. Og så kunne min mani ellers holde i lang tid. 5 dage uden at chippe. Overhovedet. Man skal til gengæld ikke være typen, der piller i sin lak, for så kommer man til at pille hele molevitten af.

Så det giver måske sig selv, at lakken hurtigt kunne pilles af igen, jeg brugte en skrå bambuspind til hjælp (jeg var i sommerhus og havde glemt en neglebåndsskubber, så min kærestes søn lavede én af bambus til mig). Og her kommer vi til det mest negative jeg har at sige om Isadoras Peel Off base coat... den hev lidt af mine negle med af. Ikke meget, men den tog nogle få steder lige det øverste af neglepladen med. Og det er jeg ikke tilfreds med, så vil jeg hellere have, at lakken ryger af for hurtigt - end at det beskadiger neglen, når det skal fjernes.
Nå, men jeg har ikke helt opgivet endnu. Næste gang jeg vil prøve denne base coat vil jeg sørge for at mine negle ikke er 100% affugtede. Jeg skal nok opdatere, når jeg engang får det gjort.

En anden sjov ting var, at lakken kom af i hele flader, hvilket var til stor begjstring for både min kæreste og hans søn, der gik i gang med at lege:


Isadoras Peel Off base coat er købt i Magasin

- Maria


4 kommentarer:

 1. Jeg har den helt modsatte oplevelse :p Der går et par timer og så popper de bare af - og intet negl kommer med af ;) Til gengæld liiiige kort nok holdbarhed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - jeg ved ikke, hvad der er bedst/værst!

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan se, at du har fjernet din kommentar, men nu svarer jeg alligevel. Jeg skal ikke kunne afvise at man ødelægger neglens flader med acetone og neglelak-fjerner, men for mig bliver de ikke nær så ødelagte med acetone, som de gjorde med denne peel-off base coat. Men andre kan selvfølgelig have andre oplevelser.

   Slet