lørdag den 9. august 2014

Den Lille Havfrue

Som jeg nævnte i sidste indlæg, så var jeg i operaen og se Den Lille Havfrue. Jeg var derinde med min kæreste, min søster og hendes kæreste.

Jeg genskabte en mani, som jeg faktisk har haft på bloggen hele to gange før. Den ene gang var i dette Fælles Fredags-indlæg, hvor temaet var eventyr. Og tidligere i dette indlæg, som faktisk var bloggens første rigtige indlæg.

Hvis I ikke lige får kigget på de andre indlæg, så kan jeg fortælle, at dette indlægs stjerner er henholdvis 'Naughty Nautical' fra Essie, som er ok at arbejde med, og som dækker i et lag, samt 'Sea Breeze' fra Lush Lacquer, som virkelig er smuk i flasken (og ok at arbejde med):


Og ja, det er selvfølgelig Ariels hale denne mani skulle minde om. Den Lille Havfrue er i øvrigt én af mine favorit Disney-film. F.eks. hed alle mine (2) mandlige Barbier "Erik". Jeg er selvfølgelige også meget glad for Løvernes Konge, Aladdin og Skønheden og Udyret. Ahh... barndom!

Jeg kan i øvrigt anbefale musicalen, hvor jeg ikke kunne undgå at få et lille crush på både Erik og Tumle. Til gengæld var jeg ærgerlig over, at alle sangene  var lavet om.
'Naughty Nautical' er købt på Trendsales.dk, og 'Sea Breeze' er købt på Etsy.com

- Maria


2 kommentarer:

  1. Flotte negle :D Jeg var inde og se den i går. Og jeg fik the hots for Triton ;) haha

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha, ha! Han var også meget maskulin :-)

      Slet