mandag den 25. august 2014

Diskret efterårs-vandfald

Så er det igen tid til et design til Billigvoks.dk. Til dagens indlæg har jeg benyttet to farver fra Essie i et vandfaldsdesign - den sorte 'Licorice' og den brun/grå (med rødt shimmer) 'Sable Collar'.
Jeg startede med at lægge to lag af 'Licorice' som base - og dernæst tog jeg en striper brush og lavede striber ca. halvvejs op ad neglen. Så rensede jeg omkring neglebånd og lagde så topcoat og til sidst mat topcoat.

Resultatet blev meget diskret og efterårsagtigt. Desværre er jeg nogle gange ikke så god til at lægge mat topcoat - jeg ved ikke, om det er fordi jeg får den blandet sammen med vand eller olie... eller noget helt tredje - jeg ved bare, at der kommer små hvide prikker på overfladen, hvilket er super ærgerligt. 

Er der andre, der kender til dette problem? Og evt. ligger inde med en løsning?


Lakkerne i indlægget er fra Billigvoks.dk

- Maria


4 kommentarer:

 1. Hej Maria. Super lækkert efterårsdesign. Jeg følger din blog via email så jeg ser alt, det er bare ikke så tit jeg er god til at lægge en kommentar, men elsker din blog.
  Omkring din undren med de hvide prikker i den matte topcoat kan jeg fortælle at det er sådan mat topcoat bliver nå den tørrer lidt i låget og man flækker lidt af det løs næste gang man åbner den. I en almindelig top coat bliver de stykker opløst for det meste, men sådan gør den matte topcoat altså ikke, den opløser ikke små tøre stykker. Det burde kunne undgås hvis man husker at rejse indeni låget samt flaskens hals efter hver brug, men det er meget arbejde :P
  Hav en god aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selv ret dårlig til at kommentere - så det er bare helt i orden :-) Og tak!

   Æv, hvor er det ærgerligt med den matte topcoat - men så må jeg jo bare i gang med rengøringen. Det er endda kun anden eller tredje gang jeg bruger denne - så det er ikke fordi den har været åben i lang tid. Tak for opklaring :-)

   Slet
 2. Hej Maria

  Hvordan får du neglelakken så pænt rundt i kanten? Er du bare virkelig god til at fjerne overskydende neglelak fra huden? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig :-)

   Jeg prøver, når jeg lægger lakken, ikke at få for meget ud på huden. Når jeg har lagt lakken, tager jeg altid en lille pensel, som jeg dypper i acetone og renser af ved neglebåndene - på den måde bliver kanten pæn og rund. Jeg regner med, at jeg på et tidspunkt vil lave en video, hvor jeg viser, hvordan jeg lægger lakken :-)

   Slet