mandag den 16. december 2013

Snedronningen

Godaften, godaften - i dag vil jeg vise jer en smuk glitterlak fra Essie.

Skønheden hedder 'On A Silver PLatter' og er en glitterlak med større sekskantede (blå) holografiske glitterstykker - samt mindre glitterstykker af samme type. Basen er egentlig klar, men er samtidig spækket med guld-shimmer! Denne lak emmer af luksus. Jeg valgte at lægge 'On A Silver Platter' ovenpå en lys blå/lilla cremelak fra Kiko med navnet 'Light Lavender'. 'On A Silver Platter' kan man dog også have på helt for sig selv - den dækker efter ca. 2-3 lag.
'Light Lavender' dækkede ved to lag og var virkelig fin at arbejde med, når man tænker på at den tenderer en pastel-farve. 'On A Silver Platter' gav en masse glitter og shimmer ved første penselstrøg, så det var hvad jeg lagde på neglene. Den var lidt klumpet at arbejde med, men man kan heller ikke forvente andet med så meget glitter! Personligt kan jeg bedre lide en base med lidt mindre glitter, da jeg heller ikke er helt vild med for meget glitter på neglene. Den var også lidt svær at lægge, fordi guld-shimmeret er meget tydeligt fra nogle vinkler - men ikke fra andre, hvorfor man lige skal være obs på lyset, når man skal lægge lakken (derfor mangler der lak nede ved neglebåndene… ups).

Når det er sagt - så er resultatet virkelig fint! Det minder mig om sne, frost, kulde og eventyret om snedronningen. Det blev en lidt vild mani, som jeg så absolut ikke ville have på til hverdag, men til lidt sjov er 'On A Silver Platter' en ganske fin lak... men det giver måske sig selv - qua navnet!


'On A Silver Platter' er købt på trendsales.dk og 'Light Lavender' er købt i en Kiko-forretning i Berlin (og var en gave fra min kæreste).

- Maria


2 kommentarer: