fredag den 20. december 2013

Fælles Fredag - glædelig jul!

Hej på bloggen!

I dag har jeg et juledesign, som er lavet til denne omgang fælles fredag. Jeg har valgt at lave et stamping-design med rød base og hvid ovenpå.

Jeg har den røde cremelak med meget små guld-glitterstykker 'Chili Pepper Red' fra Kiko og den hvide cremelak 'Alpine Snow' fra OPI. Jeg har brugt 'Festive - 04' fra MoYou som stampingdesigns.
'Chili Pepper Red' dækkede ved to lag og var ganske fin at arbejde med. 'Alpine Snow' fungerede også ok til at stampe med, synes jeg.

Jeg har valgt forskellige sweatermønstre til de forskellige negle… og det fortryder jeg. Jeg skulle hellere have valgt samme design til alle neglene. Derudover er der en del der er stampet skævt, men jeg havde lidt travlt fordi det var lige ved at blive mørkt - og jeg skulle jo også nå at tage billeder! Netop af denne grund er billederne heller ikke så gode (og meget redigerede!). Jeg er vild med basefarven, men jeg skulle hellere have valgt en cremelak uden glitterstykker i. Nå, men hvis man hellere vil se et andet juledesign må jeg henvise til mine rensdyrnegle i headeren!

Jeg er så absolut ikke tilfreds med dette design, men det lever op til kravene. Så glædelig jul til folket :-)


'Red Chili Pepper' er købt i en Kiko-forretning i Palma, Spanien - og 'Alpine Snow' er sponsoreret af billigvoks.dk.

Kig forbi de andre juledesigns - jeg glæder mig personligt meget til at se, hvad folk har fundet på!

- Maria

7 kommentarer:

 1. Ej, jeg synes det er mega fint og sødt at de er forskellige :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er stampingpladen fra? :)

   Slet
  2. Ha, ha - tak Marie! Stampingpladen hedder Festiev 04 og er fra Moyou London, men den er udsolgt på nuværende tidspunkt. De har til gengæld denne her: http://www.moyou.co.uk/index.php/collections/festive-collection/moyou-london-moyou-nail-art-design-image-plate-stencils-set-festive-collection-06.html - hvor billederne dog er mindre end dem jeg har brugt :-)

   Slet
 2. moyou julesweater negle <3 det er nogle af mine personlige ynglings :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, MoYous plader er skønne! :-)

   Slet
 3. Virkelig julet og festligt :D Rigtig god jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og glædelig jul til dig også :-)

   Slet