tirsdag den 24. december 2013

Et kedeligt, konservativt glædelig jul fra mig til jer!

Glædelig jul alle sammen!

I dag skal jeg holde jul med min kæreste, hans søn og svigerfamilien. December er gået alt for hurtigt i år, og jeg har slet ikke nået at vise alle de smukke lakker på bloggen, som jeg egentlig havde tænkt, at jeg ville.

I dagens anledning har jeg valgt et simpelt og elegant design. I julen har jeg som oftest en dyb rød farve på neglene - og i år har jeg valgt at tilsætte lidt glitter. Dette blev i form af den røde og glitterspækkede crelly-lak fra Essie 'Leading Lady'.
'Leading Lady' er meget smuk i flasken - og det er den heldigvis også på neglene. Men den er ikke let at lægge. Den klumper lidt og lægger sig ikke jævnt, men man kan heller ikke rigtigt forvente andet af en lak med så meget glitter. Den fik tre lag for at dække helt - og den har fået to lag topcoat på billederne, selvom jeg gerne ville have givet den et lag topcoat mere.

For mig er 'Leading Lady' en virkelig god julelak. Og jeg vil se frem til at have den på neglene akkompagneret af en rød Chanel-læbestift på læberne og min sorte klassiske buksedragt. Jeg er så kedelig og konservativ i min tøj- og laksmag!


Glædelig jul til jer alle!

- Maria


4 kommentarer:

 1. Synes bestemt ikke de er kedelige - tværtimod, smukke :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var vældig pænt skrevet :-)

   Slet
 2. Lækker farve! Har overvejet denne eller Toggle to the top. Men tror denne vinder for den mere intense røde farve. Dog ved jeg ikke om jeg vil få den brugt udover i julen, så måske venter jeg lidt :-D hæhæ

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart en julefarve - og jeg vil også anbefale denne frem for Toggle To The Top. Den er netop mere rød :-)

   Slet