mandag den 2. december 2013

Kender I den om Rudolf…?

Så blev det den 2. december, og jeg vil vise jer en dejlig overdrevet julemani! Jeg har nemlig lavet negle med sne og Rudolf! Jeg har brugt fire Essie-lakker: 'Beyond Cozy', 'Hot Coco', 'She's Pampered' og 'Licorice'. Jeg har brugt to OPI-lakker, nemlig: 'San Tan-Tonio' og 'Alpine Snow'.


Jeg startede med at lægge basefarverne - den røde 'She's Pampered' på alle neglene på nær ringfingeren, hvor jeg lagde 'Alpine Snow'. Begge lakker var rigtig fine at arbejde med - og de krævede begge to lag.

Så tog jeg en lille pensel og tegnede først hovedet på Rudolf og tilføjede to ører med 'San Tan-Tonio'. Dernæst malede jeg hornene med 'Hot Coco' (jeg brugte også lidt af denne farve til ørene) og tilføjede lidt 'Beyond Cozy' for at give lidt glimmer-effekt. Jeg brugte derefter dotting værktøjer til at lave øjnene og næsen på Rudolf - og jeg malede en lille hvid streg på næsen, for at den skulle se skinnende ud! Så lod jeg Rudolf tørre.

På de andre negle brugte jeg også dotting værktøjer til at lave prikker med 'Alpine Snow'. Jeg tilføjede igen lidt 'Beyond Cozy' på snefnuggene.

Til sidst fik det hele en  omgang topcoat.

Jeg synes, at resultatet er meget sødt og meget julet - og det giver mig lyst til at synge om Rudolf :-)


Alle lakkerne er fra Billigvoks.dk. 

Jeg har i øvrigt tilføjet lidt mere jul på bloggen i form af en ny header, lidt sne og lidt mere julede billeder! Jul er altså ganske hyggeligt.

- Maria


6 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt! Og kært, at det sner hen over ;) Kh. T.

  SvarSlet
  Svar
  1. And since we have no place to go… :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Årh! Fantastisk kommentar ;-D

   Slet
 3. Jeg har et lille spørgsmål; hvor lang tid bruger du ca. på at lave dine negle? Altså hvor lang tid brugte du f.eks. på at lave dem sådan her? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget forskelligt - nogle designs kan virke simple, men tage lang tid at lave - og omvendt. Disse negler mener jeg, at jeg brugte ca. halvanden time på - altså helt fra start (med at fjerne den lak som jeg havde på) og til det endelige resultat. Men det tog f.eks. meget længere tid at lave rensdyret end det tog at lave de andre negle (det tager også lang tid at lave nail art med neglelak - det går hurtigere og lettere når man bruger akrylmaling). Men en time bruger jeg i hvert fald for hver gang jeg laver nail art :-)

   Slet