fredag den 6. december 2013

Fælles Fredag - Grønne Fingre!

Hej på bloggen!

Dagens udfordring lyder på 'grønne fingre' - og det kan jo for søren være alt! Jeg har dog valgt at lave et meget simpelt design med lidt stamping på en grøn lak. Jeg har prøvet at holde det lidt julet :-)

Den grønne baselak er 'Laughin' To The Bank' fra Deborah Lippmann og jeg har stampet med 'Good As Gold' fra Essie.
'Laughin' To The Bank' krævede to lag for at dække - og var ganske fin at arbejde med. Da den var tør stampede jeg med 'Good As Gold'. Jeg brugte 'Festive Collection' plade nr. 4 fra MoYou.

Jeg synes, at selvom jeg så absolut stadig ikke er særlig dygtig til at stampe, så er resultatet blevet rigtig fint og julet! Og så var det faktisk pænere i virkeligheden end det er på billederne.


'Laughin' To The Bank' er købt på beautybay.com, 'Good As Gold' er købt på trendsales.dk og stampingpladen er købt på moyou.co.uk.

Kig lige forbi de andre laktosser!

- Maria

8 kommentarer:

 1. Det ligner det fineste gavepapir :D I forhold til du ikke synes du er god til at stampe, så må jeg sige det er du altså ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ja, det ligner da virkelig meget gavepapir! Jeg takker, men jeg ville nu gerne være bedre til at stampe end jeg er :-)

   Slet
 2. Jeg synes også det er rigtig godt stampet :p Jef er helt vild med din mani, og som rijaH skriver, så ligner det det fineste gavepapir :D

  SvarSlet
 3. Wow du er vild til stamping! Gid det var mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er altså ikke så fantastisk som I tror!!

   Slet
 4. Okay, hvis du synes du ikke er så god til det stamping dér, så skal du se når jeg gør det ;-)

  Virkelig lækker mani! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - øvelse gør mester tænker jeg! Jeg er også blevet meget bedre - men jeg vil gerne blive bedre endnu :-)

   Slet