søndag den 18. januar 2015

Vi napper endnu én med tekstur, eller hvad?

Hvad blev der af tekstur-trenden? Er den død? Yves Saint Laurent havde i efteråret to teksturlakker i deres kollektion, men ingen andre større modehuse har, så vidt jeg ved, leget med teksturtrenden. Og for nyligt synes jeg hverken at f.eks. Essie eller OPI er kommet med noget nyt tekstur. Det synes jeg er rigtigt ærgerligt, for jeg kan sgu stadig godt lide tekstur! Nå, og når der ikke er noget nyt tekstur på bedding må jeg jo iføre mig 'de gamle'.

Denne hedder 'Get Your Number' og er fra OPI. 'Get Yur Number' er en aqua-blå jellytekstur proppet med holografisk glitter i forskellig størrelse.
'Get Your Number' var lidt sværere at arbejde med end de andre teksturlakker, som jeg har prøvet fra OPI. Det skyldes formentlig alt det glitter i basen. Den blev heller ikke helt så tekstur-agtig, som jeg ellers bedst kan lide, men den er alligevel fin, synes jeg.


'Get Your Number' er sponsoreret af Cleanskin.dk

- Maria


3 kommentarer:

 1. Jeg elsker også teksturlakker! De er ikke altid de kønneSTE (er selv mest til teksturlakker, der også har lidt glimteglimmer i sig). Men de holder i mange dage, formindsker risikoen for at mine negle knækker og så er teksturen bare sjov i sig selv (sidder ofte og "masserer" mine læber med mine negle, når jeg har teksturlak på, haha)
  Har selv denne på lige nu: http://1.bp.blogspot.com/-MYeCgTRlDxo/UxN9h_2YclI/AAAAAAAACs0/mKKE8Hvo6qU/s1600/IMG_5455_edits.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. Huhej for nogle mellemrummer, den gerne lige ville snige ind der ;)

   Slet
  2. Den er virkelig også fin - jeg har OPI Baby please come home, som minder lidt om i farve og tekstur. Altid dejligt med en fellow tekstur-elsker ;-)

   Slet