onsdag den 3. september 2014

Tæt på - Lush Lacquer, Hot 2 Trot

Så er der endnu en omgang 'tæt på' - og i dag med indie-lakken 'Hot 2 Trot' fra Lush Lacquer (som jo nu har skiftet navn til Polish Me Silly).

Hot 2 Trot er en fin og kompleks glitterlak i en svag lyserød base. I øvrigt har jeg lakken til salg på Facebook-siden Lovely Shop, hvis dette kunne have nogens interesse!
'Hot 2 Trot' er købt på etsy.com

- Maria

3 kommentarer:

 1. Hej Maria! Jeg er rimelig ny i negleverdenen, men er så frisk på at begive mig ud i noget forskelligt. Dog synes jeg slet ikke, at jeg kan få stamping til at fungere. Har du nogle tips? Jeg bruger et stampingsæt fra Essence og jeg har endda en stampinglak (altså en tyktflydende lak), men selvom jeg prøver at stampe et lille motiv, der ikke fylder det meste af neglen, så fungerer det altså bare ikke D: Der kommer næsten ikke noget farve over på neglen fra "svampen" eller hvad man kalder det. Motivet bliver meget svagt og usynligt nogle steder.. det er rimelig svært at forklare, men kunne rigtig godt bruge nogle insider-tips!
  Jeg tjekker din blog hver dag, og synes, du er helt enormt fantastisk til det der med negle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svar.......

   Slet
  2. Først tak for de søde ord, jeg er glad for at du kan finde inspiration på bloggen.

   Jeg er dog ærgerlig over din lidt passivt aggressive kommentar. Jeg er ikke typen, der kan leve af min blog - det er min hobby, og noget som jeg gør for mig selv. Jeg svarer på alle kommentarer (som ikke åbenlyst er spam), men nogle gange kan der gå op til flere uger jeg får tid til at lægge svar til kommentarerne - jeg har nemlig også fuldtidsjob med 4 timers transport i bil hver dag. Så tid er ikke det jeg har mest af - og derfor kan man ikke forvente sig et svar med det samme.

   Ift. dit stamping-problem, så kommer det an på, om problemet opstår når du skal have mønsteret op på stamperen eller om problemet opstår, når du skal have mønsteret fra stamperen og ned på neglen. Hvis det første er tilfældet, vil jeg anbefale dig at buffe din stamper. Hvis det andet er tilfældet er det måske fordi du skal arbejde hurtigere.

   Jeg kan i øvrigt anbefale dig lak-gruppen på Facebook, der hedder 'Lakhovederne' - der sidder der altid en masse piger og kvinder klar til at hjælpe med spørgsmål som disse.

   Slet