mandag den 15. september 2014

Miss Chinchilly nu med billede!

Blot lidt info om at der nu er lagt et billede ind af mig under fanen 'Om Bloggeren' - mest fordi jeg selv ikke er så vild med at læse blogs uden ansigt. 

Så her er jeg, til jer der ikke er klar over hvordan jeg ser ud:
- Maria


4 kommentarer:

 1. Du er virkelig smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha! Tak skal du have, jeg tænker nu selv, at jeg ser ret almindelig ud :-)

   Slet
 2. Hej Maria! Jeg er selv lige begyndt at blogge, og din blog ser jeg meget op til og er en stor inspiration. Jeg vil gerne høre, hvad du har gjort dig af tanker om blogning på dansk eller engelsk? Hvorfor blogger du på dansk og ikke engelsk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord. Det er et rigtig godt spørgsmål.

   Den største grund til at jeg blogger på dansk, er nok fordi jeg er lidt af en sprog-nørd. Jeg går ret meget op i både mit talte og skrevne sprog, og jeg forsøger så vidt muligt at bevare det danske sprog og dertilhørende finurligheder (det betyder desværre ikke, at der ikke er stavefejl på bloggen - nogle gange går det lidt for hurtigt). Men derfor oplever du f.eks. heller ikke så tit at jeg skriver f.eks. 'OMG' eller 'fab' -selvom det er svært at lade være.

   Derudover er mit engelske ikke nær så godt som mit danske. Så det er lettest for mig, at blogge på dansk. Derudover synes jeg også, at teksten bliver mere nærværende når jeg blogger på mit primære sprog.

   Slet