lørdag den 5. oktober 2013

Lilla og orange gradient

God lørdag til alle derude!

Selvom vi efterhånden skriver oktober, så har jeg åbenbart endnu ikke lagt neonfarverne helt på hylden - i hvert fald har jeg valgt at bruge den neon-lilla 'DJ Play That Song' og den neon-orange 'Saturday Disco Fever' til dagens gradient.
Jeg startede ud med at lægge to lag af den hvide creme-lak fra OPI ved navn 'Alpine Snow' (som jeg ikke har inkluderet på billedet ovenfor) - den dækker virkelig fint! Dernæst hev jeg en makeup-svamp frem, hvor jeg lagde 'DJ Play That Song' og 'Saturday Disco Fever' ved siden af hinanden - og så blev der duppet løs! Jeg tror, at jeg duppede alle negle omkring fire gange for at få et tilfredsstillende resultat. Så rengjorde jeg omkring neglene og lagde en top-coat - og vupti, så havde jeg en gradient på neglene :-)

Jeg synes selv, at kombinationen blev meget fin. Så jeg håber også, at I kan lide den! Sjovt nok kan jeg bedst lide denne mani på billedet med den grønne baggrund :-)


Alle lakker i dette indlæg er fra billigvoks.dk.

- Maria


5 kommentarer:

 1. Wauw! Hvordan får du overgangen til at være så flydende?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at forklare på tekst, hvordan jeg gør, men du kan evt. gå på youtube og søge efter 'gradient manicure sponge' - så kig efter de instruktionsvideoer, hvor de bruger makeup-svampe. Jeg bruger netop denne metode - og jeg lægger lakkerne på svampen og derefter dupper på neglen. Og for at få den flydende overgang, skal man gøre det flere gange på hver negl (og selvfølgelig vente på at de tørrer ved hver omgang).
   Det er egentlig ikke så svært at lave, men det tager lang tid at rengøre omkring neglene - der kan du evt. sætte tape omkring, hvilket letter rengøringen :-)

   Slet
  2. Tak for svar :D

   Slet
 2. Super flot :-)
  Bodil Klitholm

  SvarSlet