mandag den 14. oktober 2013

Klassisk stamping

God mandag - og til de heldige: god efterårsferie!

Jeg selv har æren af at skrive speciale i denne ferie. Knap så skønt! 

Til dagens mani har jeg valgt at lave noget meget simpelt stamping med lakkerne 'Licorice' og 'Lil Boa Peep' - begge fra Essie. 'Licorice' er en sort cremelak og 'Lil Boa Peep' har en metallisk taupe/muldvarpefarve og er egentlig en magnetlak, men til dette design har jeg valgt ikke at bruge denne magnetiske funktion.

Først et billede, hvor 'Lil Boa Peep' har sin hætte på:
Og så et billede, hvor man kan se 'Lil Boa Peep' uden hætten:
Og så til selve mani'en.

Jeg lagde først to lag af 'Licorice', som faktisk var helt fin at arbejde med. Jeg lod den tørre i et godt stykke tid, og dernæst stampede jeg med 'Lil Boa Peep' i et firkantet mønster fra min Bundle Monster plade nr. 315. Jeg har afsluttet mani'en med mat topcoat (man skal dog altid lægge en normal topcoat, inden man lægger en mat - ellers er der en risiko for, at der bliver trukket i designet).

Hvis man vil vide mere om stamping vil jeg anbefale, at man søger efter nogle stamping-videoer på f.eks. Youtube. Hurtighed er dog et nøgleord, når man stamper - og derudover synes jeg, at det kan hjælpe på processen at buffe stamperen inden man bruger den (og at rense både stamperen og pladen efter hver negl).

Jeg er SÅ tilfreds med dette design. Jeg ved godt, at der er små-fejl, men overordnet set er jeg virkelig tilfreds. Det er et meget klassisk og smukt design, som jeg helt klart vil genskabe på et tidspunkt :-)


Både 'Lil Boa Peep' og 'Licorice' er fra billigvoks.dk. Resten af tingene, som jeg har brugt i indlægget, er mine egne. Mit stampinggrej er købt i Palma, Spanien - men man kan købe stampinggrej på f.eks. ebay og den danske side nelly.com

- Maria


2 kommentarer:

  1. Virkelig flot mani!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, jeg var også selv fint tilfreds med den :-)

      Slet