fredag den 25. oktober 2013

Fælles Fredag - Saran wrap!

God fredag til alle derude!

I dag skal det handle om saran wrap - eller husholdningsfilm, som det så smukt hedder på dansk! Denne type mani går ud på at man på en eller anden måde laver mønster i lakken ved at bruge husholdningsfilm - der er flere måder at gøre det på, men jeg skal nok forklare, hvordan jeg har gjort til dagens design :-)

Til i dag har jeg valgt at bruge to Essie-lakker - den ene er den smukke magenta/lilla shimmer 'The Lace Is On', den anden lak, som jeg har valgt at bruge, er den guld-farvede folie-lak 'Good As Gold'.
Til dette design startede jeg med at klippe fem små stykker af husholdningsfilm, som jeg krøllede sammen til små bolde. Dernæst lagde jeg et enkelt lag af 'The Lace Is On' på alle neglene, bagefter tog jeg hver negl for sig: jeg lagde et lag mere af 'The Lace Is On', så ventede jeg et halvt minuts tid og lagde derefter 'Good As Gold' - så skyndte jeg mig at tage en af mine små bolde og duppe ned i lakken - på en sådan måde at de to farver blandes. Jeg duppede indtil jeg var tilfreds. Dette gjorde jeg med alle neglene, hvorefter jeg lagde en normal topcoat og til sidst en mat topcoat.

Neglene blev faktisk helt som jeg havde forestillet mig - guld og lilla løb sammen og skabte en smuk metallisk rosa. Jeg er vild med at kigge på dette design tæt på - og på billeder... men i virkeligheden synes jeg, at det kommer til at se lidt rodet ud på neglene.

Jeg synes, at billederne blev ok, desværre havde mit kamera lidt svært ved at fange alle detaljerne - derfor er billederne lidt slørede. Tryk evt. på billederne for at se dem tættere på :-)


'Good As Gold' er købt på Trendsales - 'The Lace Is On' er sponsoreret af Billigvoks.dk

Smut lige forbi de andre dygtige damer :-)

- Maria

4 kommentarer:

  1. Ej hvor er det pænt! :D Må vidst også ud i noget metallic hvis jeg kaster mig ud i det igen en anden gang :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Ja, jeg er helt vild med metalliske lakker for tiden :-)

      Slet