fredag den 18. oktober 2013

Fælles Fredag - Søde sager!

God formiddag!

Dagens udfordring lyder på søde sager - og hold nu fast hvor har jeg bare tænkt og tænkt og tænkt på hvad jeg ville lave til i dag. Aller først tænkte jeg cupcakes, men det tænkte jeg, at flere nok ville lave. Så tænkte jeg sådan noget helt almindelig drip-art, men syntes alligevel at det kom fra langt væk fra søde sager... så rundede jeg M&M's, Marabou... Nutella... Skittles...  Bolsjestriber...Isvafler... Spun sugar nail art... Og til sidst lakridskonfekt - og det endte faktisk med at blive min kæreste der valgte imellem cup-cakes, drip-art og lakridskonfekt. Og han valgte naturligvis lakridskonfekt.

Jeg brugte følgende farver:

- OPI: Alpine Snow (fra billigvoks.dk)
- Barry M: Atlantic Road (købt på ASOS.com)
- Essie: Licorice (fra billigvoks.dk)
- Essie: Mink Muffs (købt i Matas)
- Essie: Lovie Dovie (købt i Matas)
- Ciaté: Loop The Loop (købt i Matas)
Så ellers i gang! Der er ikke så vanvittig meget at sige om denne mani - den var hurtig at lave og krævede derfor ikke så meget af mig. Til gengæld synes jeg ikke at udfaldet var fantastisk, men det er jo også mest for sjov - og jeg tænker, at de fleste vil kunne genkende dette pudsige slik alligevel :-)Først et billede af rigtig lakridskonfekt - som jeg har lånt her:
Og så til mine negle:


I virkeligheden må jeg dog sige, at jeg faktisk slet ikke kan lide lakridskonfekt. Jeg har aldrig rigtig forstået konceptet - og da jeg var barn pillede jeg altid det farvede stads af og spiste lakridsen. Jeg kunne også godt lide de blå og lyserøde kugler, men som blanding - nej tak! Til gengæld var min morfar HELT vild med lakridskonfekt, altså HELT VILD - så ham får I da lige et billede af! :-)

Billedet, hvor han har mig på skødet, er fra ca. 1987. Min morfar døde for et par år siden - han havde mistet sin kone - min mormor - nogle år før, og jeg tror ikke rigtigt at han kom sig over det. Men de hang altså også sammen som ærtehalm. Jeg har nogle dejlige minder om de to. Jeg aner ikke hvornår det andet billede er fra - men jeg vil gætte på omkring 1990 :-)
Det var lidt mere til familie-albummet herinde :-)

Husk at tage et kig forbi de andre - personligt glæder jeg mig rigtig meget til at finde ud af, hvad de har lavet til i dag!

- Maria

8 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt at vi begge har valgt lakridskonfekt og så endda har ens lillefingernegle! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - og her render man og tror, at man er viiildt original :-p

   Slet
 2. Hvor er det fint lavet! Og jeg har heller aldrig forstået lakridskonfekt... Der var kun lakridskonfekt (og kaffe selvfølgelig!) i går, da jeg var til møde - og jeg var skuffet :( Men selvfølgelig spiste jeg noget alligevel - det er vel slik! ;)
  Kh. T.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - tak T! Jeg tror faktisk ikke, at jeg ville spise det selvom det stod fremme (og var gratis)! Puha, bare lugten... jeg har virkelig ikke gode minder med lakridskonfekt... så hellere rigtig konfekt med MARCIPAN ;-)

   Slet
 3. lækkersulten.dk :p
  De ser rigtig lækre ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tyggede lidt på dem - og de smagte altså ikke specielt godt :-p

   Slet
 4. Det er rigtig fint! Og god idé med lakrids konfekt :p

  SvarSlet