fredag den 4. oktober 2013

Fælles Fredag - Efterår!

God fredag i blogland :-)

I dag er fredag, hvilket her på bloggen betyder Fælles Fredag - dagens udfordring er som overskriften antyder: Efterår!

Jeg var faktisk ikke i tvivl om, hvad jeg ville lave til dagens udfordring - også selvom det overhovedet ikke er nail art. Jeg har nemlig to lakker som i mine øjne skriger efterår, så dem tænkte jeg, at jeg ville vise. Jeg taler om OPI 'German-Icure', som er en lak med brun base og rød shimmer, hvilket får farven til at se kastanje-farvet ud - og så taler jeg om '59' fra Nfu Oh, som er en flakie-lak med skift fra rød til orange til grøn og til sidst blå - i en brun jelly-base.
I får lige et ekstra billede af '59' i flasken... efterår!
'German-Icure' var min 2012-efterårslak - det blev altså virkelig brugt meget sidste år. Jeg synes, at det er en helt fantastisk farve til efterår. Den kræver to lag, men man skal passe lidt på når man lægger den, da der godt kan komme lidt penselstrøg i lakken, hvis man ikke er forsigtig. '59' var jeg lidt skuffet over, da jeg fik den i hænderne. Jeg troede at den ville have en hindbær/kirsebær jelly-base, men så var den istedet brun. Jeg var som sagt lidt skuffet, men da det først gik op for mig, at det var den ultimative efterårslak... ja, så var det faktisk ok :-)
Jeg vil dog stadig bruge denne lak over en anden base - da basen på '59', efter min mening, er for gennemsigtig til at bygge op uden alt for mange lag. '59' fordeler flagerne rigtig fint på neglen - og jeg synes at der kommer tilpas mange flager på neglen med et enkelt lag. Det hele blev afsluttet med mat top-coat. Dog er det første billede uden mat top-coat eftersom Amalie, ovre fra Kuchens Indgredienser, var nysgerrig efter at se denne mani med almindelig top-coat :-)

Altså, jeg synes jo at dette her skriger efterår - det minder mig om bladende i skoven - gule, orange, grønne og brune. Det er nok ikke lige en mani til alle, men det er altså ultimativt efterår for mig :-)

Tryk lige på billederne - så kan man bedre se farveskiftene!

'German-Icure' er købt på trendsales.dk og '59' er købt på viis.ee

Smut også lige forbi de andre laktossede kvinder/damer/piger og se hvad de har fundet på til dagens tema :-)

- Maria

8 kommentarer:

 1. Ja den nfu oh passer da perfekt til temaet, ser ud som om blade falder fra dine negle. Selvom det er flot med mat topcoat er jeg nu nysgerrig efter hvordan det så ud før den matte topcoat:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Jamen, jeg har faktisk billeder liggende, hvor den er uden mat top-coat. Det kan være, at jeg smider det op senere i dag :-)

   Slet
 2. I am in looove. Hold nu op de er fede - og fuldstændig lig med efterår. Havde overvejet noget lignende, men ved ikke om jeg kan få det så lækkert som her. Men det skal helt klart prøves. Way to go. (As usual.. :) )
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Christina, det var virkelig en sød kommentar - tusind tak :-D

   Slet
 3. Ej, hvor sjovt, at vi har brugt efterårslakker fra samme kollektion!
  Jeg har ikke kunne retfærdiggøre for at have begge, men jeg er virkelig nødt til at købe "German-icure" og lave den mani her - er dybt forelsket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så vild med OPIs Tysklands-kollektion, den er simpelthen så fin!
   Jeg så godt, at du havde brugt 'Every Month Is Oktoberfest' - den er også vanvittig smuk! OG du kan sagtens retfærdiggøre at eje dem begge - selvom de begge indeholder det samme røde shimmer, så har 'German-Icure' en brun base, hvor 'Every Month Is Oktoberfest' har en blå base - så på neglene ser de meget forskellige ud! Jeg kan kun anbefale denne skønne lak - og tak i øvrigt :-D

   Slet
 4. Jeg er normalt ikke særlig vild med mørk lak, men det ser rigtig godt ud :-)

  SvarSlet