fredag den 11. oktober 2013

Fælles Fredag - Inspireret af mode!

Godmorgen og god fredag!

Dagens udfordring lød på et design, der er inspireret af mode. Og jeg har brugt meget tid til at tænke over, hvad jeg godt kunne tænke mig at lave.

Først tænkte jeg, at jeg ville lave noget ud fra et eller andet i mit hjem - tøj, smykke, tæppe, pude eller møbler. Og jeg blev derfor enig med mig selv, om at lave noget der skulle matche min elskede Poncho fra DAY, som kan ses her. Jeg ville lave et gråt design med nogle (prikker i striber) henover neglene. Men af en eller anden grund fejlede dette forsøg helt vanvittigt! Så jeg måtte prøve noget andet... 

Så gik jeg på nettet og kiggede rundt på forskellige sider med tøj. Jeg tænkte, at jeg bare ville gengive et tørklæde eller sådan noget. Men jeg kunne ikke finde noget godt. Hmm. Og så kom redningen!

Jeg fik en kasse neglelak ind ad døren indeholdene blandt andet 'Don't Make Me Wine' fra China Glaze, som er en mørk lilla/magenta shimmerlak.

Og pludselig kom jeg i tanke om, at jeg havde set et smukt billede fra Burberry Prorsum A/W 2013 med en nederdel og en skjorte (med hvide hjerter) i en farve, der mindede mig om farven på 'Don't Make Me Wine'. Så hev jeg min hvide nail art pen fra Barry M frem.
Og så var jeg ellers klar til at lade mig inspirere af dette smukke, smukke look:
Billedet er lånt herfra.

Jeg lagde to lag af 'Don't Make Me Wine', som i øvrigt var ganske fin at arbejde med. Dog skal man passe lidt på, så man ikke får penselstrøg i lakken. Dernæst lavede jeg et par hjerter på langefingeren og til sidst lagde jeg et lag topcoat - og så var det dét!

Jeg ved godt at farven ikke matcher billedet helt, men jeg synes, at resultatet blev ganske fint - og ikke for overvældende. I virkeligheden synes jeg, at 'Don't Make Me Wine' er lidt mørkere og lidt mere lilla :-) 'Don't Make Me Wine' er købt på nailpolishdirect.co.uk, den hvide nail art pen fra Barry M er købt på ASOS.

Husk at se hvad de andre har ladet sig inspirere af!

- Maria

4 kommentarer:

 1. vildt smukt! aj hvor jeg altså elsker din blog Maria. du laver alting så flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Taark! Det var virkelig en sød kommentar, tak skal du have :-)

   Slet
 2. Hvor er det sødt! Synes det er sjældent at jeg ser hjerter på negle jeg rent faktisk synes er pæne, men du har klaret det ret godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes normalt heller ikke, at hjerter er min stil, men altså... når Burberry kalder det for mode, så må jeg vel også :-D

   Slet