lørdag den 29. november 2014

Sammenligning

Det er vist første gang i bloggens historie, at jeg laver et sammenligningsindlæg, men disse tre lakker minder en del om hinanden - og så er de alligevel vidt forskellige. Jeg er vild med alle tre - og jeg synes, at en sammenligning er ganske relevant. Alle tre lakker er mørkeblå med sølvglitter.

I den ene ende har vi 'Rolling In The Deep' fra Deborah Lippmann, dernæst har vi 'Twinkle Twinlkle Little Star' (som er en tro kopi af 'Starry Starry Night' fra Essie, som Llarowe valgte at lave fordi 'Starry Starry Night' desværre var en limited lak), og til sidst har vi 'Orbit' fra Picture Polish.
Det er svært at se glitteret i 'Rolling In The Deep' - så det er helt klart den mest konservative af de tre. Men jeg synes, at den er fantastisk! Den er så klassisk og smuk - og så har den lige det lille twist. Skøn lak. Den kan ses i aktion lige her.

'Twinkle Twinkle Little Star' er efter også virkelig fint sammensat. Den er mere partyuartig end 'Rolling In The Deep', men uden at glitteret fylder alt for meget. Jeg synes, at denne lak er fantastisk til f.eks. nytår. Den kan ses i aktion lige her.

'Orbit' er den mest festlige af de tre. Det er glitter for alle pengene! Til hverdag bliver det lige i overkanten for mig, men hvis man godt kan lide at neglene glimter, jamen så er det denne man skal gå efter. Denne har en lidt mere lilla base i forhold til de to andre. Den kan ses i aktion lige her.

Hvis jeg kun måtte eje én af de tre - ville det blive 'Twinkle Twinle Litte Star', fordi den giver det bedste fra begge verdener.

Alle lakker har fået to lag på billederne.


I kan se i de forskellige indlæg, hvor lakkerne er købt.

- Maria


2 kommentarer:

  1. Eeej, hvor er de flotte! Jeg er helt vild med de lakker - især den midterste :) Den skal da på ønskelisten!

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er også helt fantastisk altså!

      Slet