mandag den 6. juli 2015

Den gule YSL

Jeg har været lidt fraværende - og jeg har ikke rigtigt nogen grund. Jeg tror egentlig bare, at jeg har hygget mig med en masse andre ting. Men nu kommer der lidt lak igen.

Denne lak er den anden del af den lidt besynderlige sommerkollektion fra YSL. Lakken hedder 'Jaune Babouche' og er stærk gul (og åbenbart med orange undertoner).
'Jaune Babouche' var rigtig fin at lægge og den dækkede i to lag. Endnu en kvalitetslak fra YSL.

Og så til farven... Gul klæder mig bare ikke, men, men, men... Faktisk virkede denne mere orange på neglene end den gør i flasken, hvilket jeg ikke rigtigt kan forklare, men det var en fin detalje. Måske er det til min hud, at den fremstår mere orange?

Hvis man kan lide farven kan denne lak så absolut anbefales (men prøv den lige på en negl, inden den købes)!

I øvrigt - hvis I ikke aner hvad 'jaune babouche' betyder - så prøv lige at google billeder. Jeg blev en anelse overrasket over at nogle vil opkalde en lak efter netop det!
'Jaune Babouche' er købt i Magasin

- Maria


2 kommentarer:

  1. Ha ha, var nødt til at Google (jaune kunne jeg godt, men det der babouche var nyt!). Den gule farve (som unægtelig har en orange tone) minder mig om konserverede halve ferskner!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha, ha - fedt at du kendte farven, det gjorde jeg så absolut ikke. Men for søren da... Det er altså et besynderligt navn! Konserverede halve ferskner, det er lang tid siden jeg har fået det :-)

      Slet