torsdag den 28. maj 2015

Fødselsdag ... Fri ... Syg ...

Ja, sådan har mine de sidste par dage gået. Jeg havde fødselsdag i mandags, som blev fejret med familien. Dagen efter havde jeg taget fri med min kæreste - og neeej, hvor skulle vi hygge. Og neeej, hvor var det irriterende, da vi istedet lå i sengen med maver, der lavede ballade. Vi forsøgte at snige os ind til Torvehallerne og spise på Grød, hvor jeg måtte afbryde fordi jeg skulle på toilettet. Øv altså. 

Ja, og så har jeg nu ikke været på arbejde i to dage på grund af min mave. Det er vildt irriterende. Omvendt er det rart ikke at skulle lave så meget. For tiden lægger jeg puslespil - med min kærestes søn, når han er her - og åbenbart alene, når jeg er syg. Jeg krydser fingre for at være klar til arbejde igen i morgen.

I dag vil jeg vise jer en lak, som længe har været på min ønskeliste, nemlig 'You're Such A Budapest' fra OPI. Denne lak er lys kølig lilla med let shimmer i.
'You're Such A Budapest' dækkede nogenlunde ved to lag, hvilket er ok gået for en pastelfarve.

Jeg er desværre ikke så meget til lilla - og jeg kan ikke rigtigt forklare hvorfor. Fin er den, men jeg tror ikke, at den vil komme så meget på neglene.

(I øvrigt bar jeg 'Lady' fra Dior på mine negle til min fødselsdag. Jeg fyldte 29 i øvrigt)


'You're Such A Budapest' er købt i Kvickly.

- Maria


2 kommentarer:

 1. Wow, det er ellers en flot lak! Den er lige mig ;-)
  Håber, du er ved at blive rask :-)
  kh. T.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak T, jeg er så småt ved at blive rask. Og ja, denne farve er lige til dig - den kan anbefales :-)

   Slet